reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

dzień dobry :-)
e-stera własnie wchlaniam wszystko co wimieniłas, gorzej z ta wątróbko bo nie za czesto ja przyrządzam;-)
noc u mnie prawie przespana całkowicie, jakos sie uspalam po mezowych masazach pleckow choc z bólem ehhhh juz mam ich dosc ( a maz pociesza jescze tylo 2 mies):szok: chyba nigdy na to nie przestane narzekac.
dzis w srodku nocy mnie jak i mojego K nasz mały bombel obudzil kopniakami. to ze bylam przytulona brzucholem do pleckow K to nie źle mu sie dostalo az sie zdziwil co ten mały wyrabia. chyba miał czkawke bo takie to czeste uczucie było. i tak przez ok 15 min wariował:-)
jestesmy po sniadanku i bedziemy dzis leniuchowac:-):-)
życze miłego dzionka;-)
Witajcie dziewczyny!!
Filonka- czkawki nie da się nie rozpoznać :laugh2: Jak Ola była w brzuszku bardzo często miała czkawkę i to najczęściej wieczorkiem i wtedy bardzo się zaczynała denerwować boo okropnie się wierciła i miała takie nerwowe ruchy i w końcu znalazłam sposób na te nerwy :) Ztaczałam się z łóżka i kołysałam ją na boki, tak z nogi na nogę lub delikatnie tańczyłam, głaskałam brzucho i śpiewałam! I to pomagało o dziwo, przynajmniej się uspokajała i mogłam iść dalej spać...hehehe
Zazdroszcze Ci leniuchowaia, zapomniałam juz jak to jest ;-);-);-) moja mała tylko stęka i marudzi całymi dniami ostatnio, hehehe no i zaczyna coraz więcej gadać. Kidy w końcu będzie spać w ciągu dnia po 2 godzinki hehehe?. Chyba się nie doczekam nigdy :-)

reklama
moja Zuzia ostatnio coraz węcej gada, próbuje sama siadać... Nie pozwalam jej, ale sama próbuje. Dzisiaj nawet z pecków na bok sie przewróciła!

moja Zuzia ostatnio coraz węcej gada, próbuje sama siadać... Nie pozwalam jej, ale sama próbuje. Dzisiaj nawet z pecków na bok sie przewróciła!

ło matko ty moja!!! To silna ta Twoja Zuzia!!! a tylko coś ponad tydzień różnicy:-) Moja z boku na plecy sama i owszem i potrafi tak się wiercić, że leży po innej stronie łóżeczka ale na bok się nie przewróci. No i nie próbuje siadać jeszcze, ale to strasznie wczesnie !Silna kobitka!!!:szok:

Witajcie dziewczyny!!
Zazdroszcze Ci leniuchowaia, zapomniałam juz jak to jest ;-);-);-) moja mała tylko stęka i marudzi całymi dniami ostatnio, hehehe no i zaczyna coraz więcej gadać. Kidy w końcu będzie spać w ciągu dnia po 2 godzinki hehehe?. Chyba się nie doczekam nigdy :-)
hehh i jednak tego leniuchowania nie było jak zamierzalam....BO ... od tamtej pory jak napisałam post az do teraz wziełam sie za prace mgr i napisałam cały rozdział:szok:sama sobie nie wierze:baffled::-) tylko najgorsze jest to cala praca ma sie zawierać w ok 60 str (ja mam 36) brak mi jednego rozdz. a uwazam ze az tyle do konca to ja chyna nie napstrykam na klawiaturze bo mi materiałow zbrakło:szok:
dziewczyny ja juz sie nie moge doczekać własnie tego jak mały bedzie na świecie:-) jak bede mogła patrzec jak sie rozwija i robi postepy....:tak: może dlatego ze niezbyt dobrze znosze tą ciąze i juz bym chciala zeby bylo po wszystkim....a ze poźniej beda nowe obowiązki to już nie wazne

hehh i jednak tego leniuchowania nie było jak zamierzalam....BO ... od tamtej pory jak napisałam post az do teraz wziełam sie za prace mgr i napisałam cały rozdział:szok:sama sobie nie wierze:baffled::-) tylko najgorsze jest to cala praca ma sie zawierać w ok 60 str (ja mam 36) brak mi jednego rozdz. a uwazam ze az tyle do konca to ja chyna nie napstrykam na klawiaturze bo mi materiałow zbrakło:szok:
dziewczyny ja juz sie nie moge doczekać własnie tego jak mały bedzie na świecie:-) jak bede mogła patrzec jak sie rozwija i robi postepy....:tak: może dlatego ze niezbyt dobrze znosze tą ciąze i juz bym chciala zeby bylo po wszystkim....a ze poźniej beda nowe obowiązki to już nie wazne

Powolutku, pomalutku i się doczekasz! Cierpliwości kobietko, czas strasznie szybko leci, okropnie szybko. Jeszcze tak niedawno(jakby wczoraj) Ola siedziała w brzuchu a tu juz 2,5 miesiąca ma !!! Dbaj tylko o siebie ile się da i na spokojnie czekaj, nacieszysz się maleńkim jeszcze, że hoho, zobaczysz:-):-):-)

Powolutku, pomalutku i się doczekasz! Cierpliwości kobietko, czas strasznie szybko leci, okropnie szybko. Jeszcze tak niedawno(jakby wczoraj) Ola siedziała w brzuchu a tu juz 2,5 miesiąca ma !!! Dbaj tylko o siebie ile się da i na spokojnie czekaj, nacieszysz się maleńkim jeszcze, że hoho, zobaczysz:-):-):-)
wiem, wiem ze czas ucieka.. tak jak mówisz... wlasnie se przypomnialam jak robiłam test ciazowy w sierpniu o 4.30 rano hihihi

wow chyba mój mały był zmeczony;-) bo ululał mamunie na 2 godz.... a wiec troche se pospaliśmy....co ja bede w nocy robić:eek: dziś chyba tatusia się nie doczekamy bo wpadł na chwile do domku i oznajmił ze bardzo poźno wróci z pracy, bo chce wszystko porobić by jurto iśc tylko na 1godz :tak: a wiec jak mówi jutro bedziemy spedzać czas w "trójkę":-)

dzień dobry pączkowo:-) sama sobie nie wierze ale po raz pierwszy dziś sama robiłam domowe pączki - narazie rosną pod kocykiem...a jakie wyjdą NIESPODZIANKA:-D mam nadzieje że bedą do zjedzenia:-D:-D:-D

dzien doberek, ooooo filonka sama pączusie robi :-), pychotka, na pewno wyjdą, ja juz mam 2 za sobą, jak na razie to mi wystarczy :-D. A wy dziewczyny ile pączków już jadłyście w ten Tłusty Czwartek??

reklama
Ooo komu dobrze z pączkami.... Ja robię ciasto jogurtowe :-p Bo nadal jestem na diecie i na dodatek chudnę jedząc ciasta, chlebki, bułeczki i placuszki Dukana :-p:-p:-p Póki co w 3 dni 2 kg do tyłu!!!!! :rofl2: Najgorszy był pierwszy i drugi dzień, ale jak już zobaczyłam że chudnę to nie poddam się :-)

W końcu idę na spacerek z Zuzią :tak: Wczoraj mąż przywiózł wózek :-)

Do góry