Witajcie dziewczyny!!dzień dobry :-)
e-stera własnie wchlaniam wszystko co wimieniłas, gorzej z ta wątróbko bo nie za czesto ja przyrządzam;-)
noc u mnie prawie przespana całkowicie, jakos sie uspalam po mezowych masazach pleckow choc z bólem ehhhh juz mam ich dosc ( a maz pociesza jescze tylo 2 mies) chyba nigdy na to nie przestane narzekac.
dzis w srodku nocy mnie jak i mojego K nasz mały bombel obudzil kopniakami. to ze bylam przytulona brzucholem do pleckow K to nie źle mu sie dostalo az sie zdziwil co ten mały wyrabia. chyba miał czkawke bo takie to czeste uczucie było. i tak przez ok 15 min wariował:-)
jestesmy po sniadanku i bedziemy dzis leniuchowac:-):-)
życze miłego dzionka;-)
Filonka- czkawki nie da się nie rozpoznać Jak Ola była w brzuszku bardzo często miała czkawkę i to najczęściej wieczorkiem i wtedy bardzo się zaczynała denerwować boo okropnie się wierciła i miała takie nerwowe ruchy i w końcu znalazłam sposób na te nerwy Ztaczałam się z łóżka i kołysałam ją na boki, tak z nogi na nogę lub delikatnie tańczyłam, głaskałam brzucho i śpiewałam! I to pomagało o dziwo, przynajmniej się uspokajała i mogłam iść dalej spać...hehehe
Zazdroszcze Ci leniuchowaia, zapomniałam juz jak to jest ;-);-);-) moja mała tylko stęka i marudzi całymi dniami ostatnio, hehehe no i zaczyna coraz więcej gadać. Kidy w końcu będzie spać w ciągu dnia po 2 godzinki hehehe?. Chyba się nie doczekam nigdy :-)