reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja musze powiedziec jezdze bardzo czesto taxi z malym dzieckim (6 miesiecy) i nie spotkalam sie z tym aby kierowca zwrócił nam uwage ze nie mamy fotelika.
My mamy fotelik ale nie biore go do taxi ;-)

reklama
Ja tez jezdze taxi i ze maja fotleiki sie nie spotkalam..................ale jak byl maly to nie wybrazalam sobie zeby nie wziasc foetlika tego 0-13 i go tam nie wlozyc.....takie male dziecko na rekach?A jak smochod zachamuje............
Bezieczenstwko to podstawa...........a teraz ja nie musze to nie jade taxi bo sie boje bez fotelika.a Olis am 2 latka wiec juz mamy na stale montowany :-)
Zreszta zauwazylam ze wiekszosc polakow ma nikle pojecie o foteliakch- ich kryteriach bezpieczenstwa-sporo kupuej szajs w np Auchen steropianowy.A takze wozi dzieic be zfotleiko an reakch.
Dla mnie to szok

Ostatnia edycja:
Dla mnie to jest brak odpowiedzialności. A ci, którzy kupują w Auchanie albo gdzieś indziej, są najczęściej nie doinformowani, albo nie mają pieniędzy. Ale lepiej taki styropianowy niż żaden.

reklama
Do góry