e-stera
Fan(ka)
Osiedle Antoniuk...ja mieszkam na Narewskiej, rzut beretem hehehehe.Fajnie, bedziemy sasiadkami?A jaki bloczek jak mzan wiedziec?Od kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rok temu tez mieszkalam na narewskiej 2 heh teraz na sybiraków wiec kawałek jestOsiedle Antoniuk...ja mieszkam na Narewskiej, rzut beretem hehehehe.Fajnie, bedziemy sasiadkami?A jaki bloczek jak mzan wiedziec?Od kiedy?
3 heheh czy 5?
Ale dzisiaj mroz.bylsimy 40 minut na spacerku i wsio....a moja kolezanka az 2 godziny i t o z 4 mies bobasem.........tylek by mi zamarzl ehhehe.
Fajnei by sie bylo spotkac juz teraz........................po swietah moze.........po coc zekac do wiosny.Tylko gdzie?
Przede wszystkim mają lepszych lekarzy, profesorów.dziekuje Ci za odpowiedz Kasiiula :-). no ja od poczatku myslalam nad psk, a zwlaszcza ze maja odpowiedni sprzet- i to najbardziej wpłyneło na moja decyzje . i to ze sa inne znieczulenia niz tylko ogolne. to ciesze sie ze wszystko poszlo sprawnie miejmy nadzieje ze i u mnie takie wrazenie pozostanie