reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
3 heheh czy 5?
Ale dzisiaj mroz.bylsimy 40 minut na spacerku i wsio....a moja kolezanka az 2 godziny i t o z 4 mies bobasem.........tylek by mi zamarzl ehhehe.
Fajnei by sie bylo spotkac juz teraz........................po swietah moze.........po coc zekac do wiosny.Tylko gdzie?

hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz i musze przyznac ze chociaz jestem w 24 tyg c. to juz sie boje porodu. dodam ze bede miala cesarke.... tylko jest jeden problem... wybór szpitala? mam na uwadze szpital psk i szpital w Łapach (tyle ze tu z tego co wiem przy cesarce stosuje sie tylko zniecz. ogólne) i to mnie martwi gdzie bedzie lepiej?

chciałabym wiedziec tez czy aby nie bylo problemow z przyjeciem mnie do szpitala psk musze tam zaczac chodzic do gin? czy to nie bedzie potrzebne ? i wystarczy jak sie zgłosze w dniu ustalonej daty porodu,? czy musze w psk ustalac termin cc?pomozcie;-)

z tego co wiem to jak masz skierowanie to mozesz isc gdzie chcesz ... albo najlepiej jak dyżur akurat ma dany szpital ja miesiac temu mialam cesarke w PSK i jestem zadowolona ... bardzo szybko poszlo ladnie mnie scieli anestezjolog tez przemila wsyztsko tłumaczyla ... tylko po 12h trzeba wstac niestety ... a to bez roznicy gdzie rodzisz ciezko i tak ... polecam PSK bez dwóch zdan :]

3 heheh czy 5?
Ale dzisiaj mroz.bylsimy 40 minut na spacerku i wsio....a moja kolezanka az 2 godziny i t o z 4 mies bobasem.........tylek by mi zamarzl ehhehe.
Fajnei by sie bylo spotkac juz teraz........................po swietah moze.........po coc zekac do wiosny.Tylko gdzie?

Dobry pomysł :tak: Szkoda, że nie ma jakiegoś pubu dla mam z dziećmi. Może jakaś miła kawiarnia, gdzie swobodnie można z dzieciaczkiem posiedzieć i w razie czego nakarmić...

Co do szpitala - polecam USK. Rodziłam naturalnie i jestem zadowolona z personelu i w ogóle ze szpitala.

dziekuje Ci za odpowiedz Kasiiula :-). no ja od poczatku myslalam nad psk, a zwlaszcza ze maja odpowiedni sprzet- i to najbardziej wpłyneło na moja decyzje . i to ze sa inne znieczulenia niz tylko ogolne. to ciesze sie ze wszystko poszlo sprawnie :) miejmy nadzieje ze i u mnie takie wrazenie pozostanie :)

reklama
dziekuje Ci za odpowiedz Kasiiula :-). no ja od poczatku myslalam nad psk, a zwlaszcza ze maja odpowiedni sprzet- i to najbardziej wpłyneło na moja decyzje . i to ze sa inne znieczulenia niz tylko ogolne. to ciesze sie ze wszystko poszlo sprawnie :) miejmy nadzieje ze i u mnie takie wrazenie pozostanie :)
Przede wszystkim mają lepszych lekarzy, profesorów.

Jak przygotowania do świąt? Któraś z Was obchodzi podwójne święta? My mamy pierwszą wigilię u męża, a drugą (6 stycznia) u moich rodziców. Muszę jeszcze kupić choinkę i ozdoby, bo w tamtym roku zadowoliliśmy się taką malutką choineczką-świecznikiem :-p Przeprowadziliśmy się 20 grudnia i nie w głowie nam były choinki... Prezenty kupione? Ja i mąż nie kupujemy sobie prezentów - sami sobie jesteśmy prezentami, ale rodzicom i rodzeństwu już kupujemy. Ale symboliczne.

Do góry