reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Witam dziewczyny mam nadzieję że mnie nie wygonicie:rofl2:
od 2 stycznia wyprowadzam się z Olsztyna i śmigam do Białegostoku:rofl2::szok::cool2: i czarno to widzę bo byłam tam parę razy raptem na tyle żeby śmigać autem od jednej rodzinki do drugiej i tyle:-:)-p więc mam nadzieję że może czasem dowiem się od was czegoś z czym będę ciemna jak tabaka w rogu:-p :happy:

Witam dziewczyny mam nadzieję że mnie nie wygonicie:rofl2:
od 2 stycznia wyprowadzam się z Olsztyna i śmigam do Białegostoku:rofl2::szok::cool2: i czarno to widzę bo byłam tam parę razy raptem na tyle żeby śmigać autem od jednej rodzinki do drugiej i tyle:-:)-p więc mam nadzieję że może czasem dowiem się od was czegoś z czym będę ciemna jak tabaka w rogu:-p :happy:
Nie masz się czym przejmować, Białystok to nie Nowy Jork :-p Wal do nas jak w dym ;-)
My trochę przychorowałyśmy... Ale na szczęście Zuzinka ma się lepiej. Ja mam jakieś dziwne bóle w okolicy żołądka, od których jest mi niedobrze i mam zapowietrzenie, zupełnie jak w ciąży... Tylko ból jest ostrzejszy i nie jest możliwe, że jestem w ciąży :-p:-p:-p

Aneczka witamy :-)Na jakim osiedlu bedziesz mieszkac?
Natalunia moja kolezanka po ciazy zaczela miec problemy z woreczkiem zolciowym.............i wlasnie podobnie bol opisywala.Do lekarza marsz.............:tak:

Jestem umówiona na piątek. może to zabrzmi, jakbym była zwyrodniałą matką, ale przed snem, mąż mi dał 2 kieliszki samogonki do wypicia - dzisiaj w nocy zero bólów brzucha i rano z wypróżnieniem nie było problemów. Później znowu zaczął boleć, ale ból jest o wiele lżejszy. E-stera, Twoja koleżanka też miała temperaturę powyzej 37 i pociła się w nocy?

Aneczka - miałam mega zgagi a ciąża objwaiła się zgagą, którą miałam pierwszy raz w życiu. Jak przygotowania do przeprowadzki?

Dziewczyny, może spotkamy się wiosną gdzieś z naszymi dzieciaczkami?

reklama
Będę mieszkać na Antoniukowskiej bij zabij nie pamiętam nazwy osiedla bym musiała na mapke luknąć;/
O pakowaniu nic nie mówię ;/że to zaraz świąteczny okres to czasu mniej już część spakowana kartony się walają i wszystko nie tam gdzie trzeba;/
ja w drugiej ciąży miałam mega zgagę tj ponad 5 lat temu i niestety dalej się bujam z tym żołądkiem już było dobrze ale ciąża z Julianka dała popalić a teraz karmię i nic nie mogę brać ;/

Do góry