reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
powiem wam ze troszke dziwnie no kurcze rozumiem ze to jeszcze nie ma jeszcze serduszka ale mowic ze nie ma ciazy i mowic do mnie co pani mowi tutaj ciazy nie ma .... a juz prawie 6 tydzien jest

powiem wam ze troszke dziwnie no kurcze rozumiem ze to jeszcze nie ma jeszcze serduszka ale mowic ze nie ma ciazy i mowic do mnie co pani mowi tutaj ciazy nie ma .... a juz prawie 6 tydzien jest

tydzien jest ale chodzi o to ze czesto sa puste pecherzyki lekarz nie widzial serca wiec nie widzial zarodka tylko pusty pecherz nie masz sie czym przejmowac ciesz sie ze poszedl ci na reke i masz juz karte ciazy i zaswiadczenie
ja mialam wypisana karte w 8 tc jak lekarz zobaczyl serce bo bylam wczesniej to mnie odesłał i kazal przyjsc po 2 tyg wlasnie ... dopiero wtedy stwierdzil ciąże zywa ;] czy jak oni tam mowia ;]

Aniołeczek - Kasiiula ma rację. Trzeba jeszcze kilka dni poczekać. Jak na moje oko to Twój lekarz zachował się tak samo jak mój prywatny, kiedy poszłam do niego w 5 tc (byłam u Lipskiego na zamenhoffa). I też twierdził, że to niby ciąża, ale jeszcze nie potwierdzona i też wypisał mi kartę ciąży. Dopiero jak poszłam na NFZ to lekarz wypisał mi dopiero w 10 tc, jak sam powiedział "żeby nie zapeszyć". Bo czasami wystawiają wcześniej i dochodzi do poronienia.

E-stera obie w terminach i obie po fałszywych alarmach hehe.

O widze ze Nata;unia i Kasiulka juz w treminie.
Kasiula tu juz lada moment..jak tam samopoczucie?

a ja w 39 tc wyladowalam na porodwoce myslaam ze wody sie sacza jedna nie ... wypuscili no i tak do dzis siedze z brzuchem heheh po terminie 5 dni :) i mam sie zgłosic w niedziele do szpitala pewnie beda wywolywac moze ktoras miala wywolywany na warszawskiej? jak to wyglada u nich? w niedziele mam sie zglosic to pewnie mnie połoza i dopiero w pon zaczna dzialac... czy dłuzej .. eh

Ja co prawda nie rodizlma po terminie ale przed terminem.............ale mialam skurcze.a rozwaecia zero prze kilak godzin wiec oksytocyna w kroploweczcc i tak sobie z nia chodzlam.Przed 8 ja doistalam o o 12:57 synke byl na swiecie.
Wiec pewnie dostaniesz tez oksytocyne.
Na W- szawskiej rodizlam

Ja co prawda nie rodizlma po terminie ale przed terminem.............ale mialam skurcze.a rozwaecia zero prze kilak godzin wiec oksytocyna w kroploweczcc i tak sobie z nia chodzlam.Przed 8 ja doistalam o o 12:57 synke byl na swiecie.
Wiec pewnie dostaniesz tez oksytocyne.
Na W- szawskiej rodizlam

Ja trafiłam ze skurczami i rozwarcia zero i odesłali mnie do domu... z Warszawskiej...

reklama
Do góry