reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
No to gratulacje serdeczne dla Kasiiuli:tak::tak::tak:
A Ty się nie wybierasz?Już pewnie Twoja Dzidzia też się szykuje do wyjścia :tak::tak::tak::tak:

Niby mam termin za 2 dni, ale nic się nie dzieje oprócz twardnienia brzuszka... Byłam wczoraj na KTG - mała szaleje - ponad 30 ruchów na pół godziny, jeden skurcz na 50% i nic poza tym... Po 22 mam się zglosić na wywołanie jeżeli moje maleństwo nie zdecyduje się wyjść na świat...

Monisia, jak Twoje maleństwo? I jak Twoje samopoczucie?

Nataluniu,to trzymam kciuki,żeby się coś rozwinęło i to jak najmniej boleśnie:tak::tak::tak::tak:
A u nas w porządeczku.Maleńka jest cudowna i człowiek jak patrzy na Nią,to wciąż myśli, jakie to wspaniałe uczucie być Mamą.Zresztą już na dniach sama zobaczysz:-):-):-).

Ale,do 23 jeszcze parę dni,także trzymam kciuki,żeby się udało bez wywoływania :tak::tak::tak::tak:
A próbowaliście z M.juz metod "domowych";-);-);-);-).Już kiedyś o tym pisałam,jak byłam po terminie,z pierwszą Córką,to na mnie podziałało jeszcze tej samej nocy:sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D

reklama
Tak :-) Jak metodą łóżkową z Ł zadziałaliśmy, to później tej samej nocy wylądowałam na Warszawskiej. Ale jak w niedzielę poprzytulkaliśmy się trochę, to tym razem nie zadziałało. Słyszałam jeszcze o lampce wina, ale wiem, że tą lampką to mogę się upić... Poza tym próbowałam sprzątania, schodów itp. Jest jeszcze jednen sposób: olejek rycynowy. Ale nie wiem czy jest bezpieczny. Jak będę we czwartek u pani doktor, to zapytam jak to działa.

Tak poza tym: zostałam moderatorem... Byłam w szoku, jak weszłam na BB i pokazały mi się nowe funkcje... Czy któraś z Was ma coś z tym wspólnego? ;-) Będę się starała prowadzić nasze skromne podforum jak najlepiej, póki co zajmę się topikami-ogloszeniami.

Do góry