agrafka ja czuje tez takie delikatnie ruchy i wcale nie czesto, zwlaszcza wieczorem jak się polożę do łóżka Przy Kubie pierwszy raz Go poczulam tez mniej wecej tak jak Ty Alicję, chyba to byl 21 tydzien dokladnie.
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
mój brzuch faluje już niesamowicie . Czasem można zobaczyc /poczuć wypiętą pupę Ala potrafi nieźle "przysadzić"
E
etna36
Gość
Kilolku coś pięknego a jaką masz śliczną bluzeczkę/tunikę. Słodko wyglądacie.
Jeśli chodzi o pierwsze ruchy to ja czekałam na pierwszego kopniaczka w dniu matki, ale się nie doczekałam :-(, ale mój synek wynagrodził mi to czekanie 1 czerwca na dzień dziecka, dlatego łatwo zapamiętałam datę pierwszych ruchów dziecka. Nawet na porodowce pytają się mnie: Kiedy pani poczuła pierwsze ruchy a ja 1 czerwca a oni co za dokladność, a potem się smiali że faktycznie fajna data.
Jeśli chodzi o pierwsze ruchy to ja czekałam na pierwszego kopniaczka w dniu matki, ale się nie doczekałam :-(, ale mój synek wynagrodził mi to czekanie 1 czerwca na dzień dziecka, dlatego łatwo zapamiętałam datę pierwszych ruchów dziecka. Nawet na porodowce pytają się mnie: Kiedy pani poczuła pierwsze ruchy a ja 1 czerwca a oni co za dokladność, a potem się smiali że faktycznie fajna data.
AniaSm
Fanka BB :)
kilolek ślicznie wyglądasz
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek super:-)
reklama
A
aga4444
Gość
mój dzisiejszy brzuchol
pięknie się prezentujesz i co to za zawstydzona minka?? uśmiech od ucha do ucha powinien być!!!!
Podziel się: