reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

agrafka ja czuje tez takie delikatnie ruchy i wcale nie czesto, zwlaszcza wieczorem jak się polożę do łóżka:tak: Przy Kubie pierwszy raz Go poczulam tez mniej wecej tak jak Ty Alicję, chyba to byl 21 tydzien dokladnie.

reklama
agrafka teraz juz czuję co chwilę. Ale jeszcze tydzień czy 2 temu potrafila calusienki dzien albo i dwa nie dać znać o sobie. Teraz wystarczy, ze chwilę posiedzę albo się nachylę i już wierzga.

mój dzisiejszy brzuchol :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
DSC00048.jpgDSC00051.jpg

Kilolku coś pięknego :tak:a jaką masz śliczną bluzeczkę/tunikę. Słodko wyglądacie.

Jeśli chodzi o pierwsze ruchy to ja czekałam na pierwszego kopniaczka w dniu matki, ale się nie doczekałam :-(, ale mój synek wynagrodził mi to czekanie 1 czerwca na dzień dziecka, dlatego łatwo zapamiętałam datę pierwszych ruchów dziecka. Nawet na porodowce pytają się mnie: Kiedy pani poczuła pierwsze ruchy a ja 1 czerwca a oni :szok: co za dokladność, a potem się smiali że faktycznie fajna data.

ja bym powiedziała, ze wielki :-) choć musze przyznać, że niewiele się ostatnio powiększył

reklama
Do góry