reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

hahahha Lotka to niezły agenciak z tego Fasolka :-D:-D Taki agenciak jak Marcel ze w 38 tyg po 5 min szukali mu tętna bo krył sie niemiłosiernie ........

reklama
Dziunka - niezły klocek ten maluszek:szok:
Polaa - niezłe sny, ciekawe co też na usg się pokaże;-)
Martolinka - dokładnie pierwsza ciąża jeśli jest wyczekiwana i chciejna to jest celebrowana, potem już niestety następna idzie z marszu.;-)
Mój małżon dopiero na połówkowym , na które go zaciągnęłam prawie siłą i końmi zobaczył, że będzie druga kobiecina i uwierzył w ciąże.. tak był Hanką zaabsorbowany.;-)
Edit. Lotka - niezły chowacz z Twego malucha:-D
chowacz albo mu zimno było....bo ja sie telepałam z zimna, lekarz przyjechal pozniej niz zwykle i czekałysmy na mrozie. no i teraz herbata z cytrynka mniam ;-)

Lotka nieźle :-)

Ana z Twojego mężulka też niezly agent:-)

Mój dopiero chyba po 3 potwierdzeniu płci uwierzył lekarzowi że będzie babeczka:-D

dziunka kawał chłopa :tak:
pola fajne masz sny , podobno są zaprzeczeniem więc może będzie dziewczynka ;-)
ana u mnie podobnie , mój najpierw nie mógł uwierzyć w ciąże i test mi kazał rano powtórzyć (bo robiłam wieczorem) , a ja też inaczej traktowałam brzuszek bo przecież trzeba się było Kubą zajmować :tak:
lotka dobrze że wszystko dobrze :tak:

moja niunia i już się taka kontaktowa zrobiła co mnie bardzo cieszy bo ja do niej mówię a ona się uśmiecha i zaczyna coś po swojemu mówić , no i zaczeła się już interesować zabawkami na leżaczku i huśtawce :D

A właśnie, bratowa A urodziła w niedzielę Maksymiliana 4600g i 60 cm, SN:szok:
no nieźle ! :szok:

polaa w ciązy wybraźnie dziala nader sprawnie:tak:

Lotka juz ładny wynik romziarwy

Powiem wam, ze a to często zapominam, ze w ciaży jestem, jakoś zupelnie na ostatni plan to schodzi a powinnam chociaz co poczytac, bo juz z obieg nieco wypadłam

reklama
kilolek, pola - czesto czujecie ruchy maluchów ?
Bo ja czuję codziennie, ale niezbyt często i tak raczej delikatnie. Nie pamiętam jak to było przy Ali, bo przy niej w ogóle bardzo późno czułam, dopiero w 22 tygodniu..

kilolek ja tez zapominam, czasami pod prysznicem wielkość mojego brzucha mnie zaskakuje :). genelanie czuję się ostatanio jak bomba, talia mi zniknęła duuużo szybciej niż przy alicji, ale waga stoi - wczoraj wieczorem, po jedzenie i td się zważyłam - 64 kg. startowałam z 62,5.

Do góry