reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
kilolek no to super ;)

maxwell wiem, że już chcesz urodzić ale przyjdzie czas;-) nie obejrzysz się a Mała będzie z Wami:tak: trzymam za Ciebie oczywiście kciuki:tak:

mama ja jestem jak najbardziej za dziewczynką:tak:
szczerze, to mi w sumie obojętne ale dziewczynka mile widziana:-)

Kilolek - gratuluje księżniczki
Maxwell - trzymam kciuki

U nas też było różnie z tą ciszą Zuzi, ale Julkowi to rzeczywiście nie przeszkadzało.Taki już los młodszego rodzeństwa że muszą się przyzwyczaić do hałasu

martolinka ja mam 7 grudnia:tak: mialam miec 29 listopada o 14 ale wtedy ląduje dopiero i mąż dzwonił do szpitala i zmienili na 7:tak: ale już jestem po jednym więc jakoś może wytrzymam :)

reklama
W natłoku obowiązków weszłam sparadzić jak się trzymacie ciężarne dziewczynki :)
Maxwell pewnie lada dzień! Tym czasem postaraj się wypoczywać jak najwięcej, spać itp. bo to za chwilę produkt deficytowy będzie ;)
Jak coś to powodzenia!!!!

Kilolek super, że prawdopodobnie dziewczynka!

Do góry