reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Hej, tak jak obiecałam wstawiłam dziś suwak :)
Wczoraj byłam na usg, klusek rośnie, serduszko bije, wygląda wszystko ok.

Termin mam przeszacowany z 24.05 na 7.06.

USG z oceną ryzyka mam zrobić po 21.11 i właśnie się zastanawiam co zrobić bo w poradni umówiona jestem na 22.11 i w sumie może się okazać że wymiary są jeszcze niewystarczające do oceny.. Wdziałek pojade zrobić badania to może uda mi się przełożyć tę wizytę.

Ostatnia edycja:
Agrafka usg z ocena ryzyka wykonujemy od 11-14 tc. Nie wiem , czy jest dolna granica wilekosci dzieciątka , ale nie może ono przekroczyć bodajże 8 cm

Agrafka usg z ocena ryzyka wykonujemy od 11-14 tc. Nie wiem , czy jest dolna granica wilekosci dzieciątka , ale nie może ono przekroczyć bodajże 8 cm

wiem wiem Martolinko, tylko pamietam że przy Ali poszłam właśnie chyba na początku 12 tyg i okazało się, ze jeszcze brakuje odrobinę wymiarów i musiałam powtarzać po 1,5 tygodnia.

reklama
Do góry