reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Lotka a byłaś u gina? Bo moja koleżanka z pracy dostała jakieś tabletki i w ciążę zaszła od razu:tak:
Dziunka, ja caly czas nie moge dotrzec do mojego gina, tzn jestem od niego jakies 400km ;-)
Siedze pod krk i czekam na ostatni wpis do indeksu - gosc zlamal noge i jest na chorobowym...a ja czekam.
Podobno za tydzien ma byc, wiec dzien pozniej pakujemy sie z tomim w pociag i w koncu do domu i do gina oczywiscie :-)

No to melduję się po wizycie..;-)
Nasza "kruszynka" waży już 3400g
shocked.gif
.
Nadal leży sobie główką w dół, ale jeszcze nie na kanale. Wód jest dużo, z łożyskiem też wszystko oki..Szyjka trochę zmiękła i się skróciła do 1/3 długości, rozwarcie maciupkie, na opuszek..
Dostaliśmy "zielone światło" na naturalne metody przyspieszania (seks, troszkę winka wieczorem, cieplejsza kąpiel).
Za dwa tygodnie mam wizytę, ale tym razem nie w gabinecie, tylko u niej na dyżurze, mamy zrobić zapis KTG..

Czuję się, jakbym się nie czuła..zero cierpliwości, masa nerwów..dyszę jak starka, w kiblu na siusiu co 5 minut.Ech..Ja już chce urodzić!!!:zawstydzona/y: W ciąży z Marysią było dużo spokojniej, no ale wiadomo..mogłam leżeć, kiedy chciałam i nie musiałam nerwować się wybrykami młodej..;-)
Jaki następny bejbik???:szok: Zamykam fabrykę na cztery spusty!!!!;-) A Ty Martuś przewidujesz trzeciego bejbika??

maxwell to super wieści , pamiętam że Kuba na miesiąc przed porodem ważył ok 3500-3700 :szok: , co do przebiegu to u mnie teraz gorzej na końcówce z samopoczuciem niż za pierwszym razem bo mam problemy z chodzeniem a przy Kubie biegałam na zakupy do sklepu pod górkę z plecakiem a teraz nie jestem w stanie doczłapać do sklepu o połowe bliżej po prostej :szok:

maxweel ja świadomie na 3 dziecko się nie zdecyduje. Ktos powie , ze może zmienie zdanie , ale nie. Jest kilka tego powodów , ale to dłuugi temat. Ja mówię , że zamykam produkcję podatników i to była ostatnia szansa dla M na córkę;-)rozkoszuję się tą ciąża póki mogę. Teraz najlepszy okres:tak:
Agrafka to mozliwe ze brzuszek widac;-)

reklama
Do góry