reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Ania co do zgagi, to ja przy Ali miałam straszną w 3-cim trymestrze, a podczas porodu to już masakra, błagałam o Rennie ale położna powiedziała, że i tak już teraz nic nie pomoże :)

Martolinka brzuch na razie zniknął :). Dziś usg.. trzymajcie kciuki :)

reklama
No to melduję się po wizycie..;-)
Nasza "kruszynka" waży już 3400g
shocked.gif
.
Nadal leży sobie główką w dół, ale jeszcze nie na kanale. Wód jest dużo, z łożyskiem też wszystko oki..Szyjka trochę zmiękła i się skróciła do 1/3 długości, rozwarcie maciupkie, na opuszek..
Dostaliśmy "zielone światło" na naturalne metody przyspieszania (seks, troszkę winka wieczorem, cieplejsza kąpiel).
Za dwa tygodnie mam wizytę, ale tym razem nie w gabinecie, tylko u niej na dyżurze, mamy zrobić zapis KTG..

To super wieści:tak:

U mnie wagę dziecka w dniu porodu na usg zaniżyli, mówili ze nawet 3500 nie będzie, a tu proszę 3860:tak:
Z kolei ze mną leżała dziewczyna której powiedzieli że urodzi b.duże dziecko, powyżej 4 kg, a tu urodziła sie kruszynka 2800g. Nie mogła uwierzyć że to jej dziecko.

Jak dla mnie, to może być i jutro;-)..ale przy Marysi tez jakoś tak szybciej (chyba ze 2 tygodnie) mi odszedł ten czop i potem cisza..więc wolę się nie nakręcać na razie..
A do tego mamy i ja, i Marysia katary:-:)-(..

Agrafka&&&&&&&&&:tak:
maxweel wow to teraz pójdzie z górki:tak:

Na forum kwierniowym jest dziewczyna samouk , która według jakejś teorii NUB czyta płeć z Usg. Mi "wyczytała" dziewczynke , ale nie na pewno , bo zdjecie słabej jakości. Jak na razie to w miare się sprawdza

maxwell wow, ostatnia prosta:-) powodzenia :)
a Martusia duża dziewczynka:tak:;-)

agrafka trzymam kciuki:tak: wszystko będzie dobrze, czekamy na wiadomość;-)
ja nie wiem co to zgaga:no:nigdy jej nie miałam na szczęście :)

reklama
Do góry