reklama
tzn to tak, zawsze mialam cykle jak w zegarku, w poprzednim miesiacu przyspieszylo mi @ o pare dni ale to tyle :-)Lotka a cykle mialaś regularne? czasem testy płatają niezłe figle;-)
z Tomim to mialam wogole dziwnie, nawet jedno normalne plamienie i dlatego o ciazy sie dowiedzialam/podejzewalam dopiero jak juz bylo 6tyg - tak ze na pierwszej wizycie od razu zobaczylam pieknie bijace serducho :-)
no wiec sobie teraz poczekam, jestem jeszcze jakies 400km od mojego domu i lekarza wiec pewnie jak sie nic nie pojawi to za tydzien zrobie ta bete albo tez i do gina wpadne ;-)
pzdr i dziekuje za wszystkie kciuki :-)
Lotka - trzymam kciuki
Gosiulek - nie zastanawiaj sie nawet, tylko działaj. Dziecko po tygodniu sie dopiero zagnieżdża w macicy, a przez dwa tygodnie czerpie wszystko czego mu trzeba z ciałka żółtego, to taka ochrona, bo przecież żadna kobieta przez pierwsze dwa tygodnie do okresu nie wie czy jest w ciąży. Jedynie to promieniowania trzeba sie wystrzegać. I koniecznie weź cały cykl antybiotyku bo inaczej nie będzie miało to sensu,a jak infekcja powróci, jak już będziesz w ciąży to dopiero będziesz miała problem. Pozatym rzeczywiście Duomox jest bezpieczny w ciąży.
Gosiulek - nie zastanawiaj sie nawet, tylko działaj. Dziecko po tygodniu sie dopiero zagnieżdża w macicy, a przez dwa tygodnie czerpie wszystko czego mu trzeba z ciałka żółtego, to taka ochrona, bo przecież żadna kobieta przez pierwsze dwa tygodnie do okresu nie wie czy jest w ciąży. Jedynie to promieniowania trzeba sie wystrzegać. I koniecznie weź cały cykl antybiotyku bo inaczej nie będzie miało to sensu,a jak infekcja powróci, jak już będziesz w ciąży to dopiero będziesz miała problem. Pozatym rzeczywiście Duomox jest bezpieczny w ciąży.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka na trzeźwo never ever
AniaSm
Fanka BB :)
no dziewczynka nam wyszla 3 razy na usg ale jak tak patrze na tego mojego rodzynka (wkolo same baby) to brat by mu sie przydal moze doczeka jakiegos kuzynaAnia a Ty się kogo spodziewasz?
gosiulek73
mama K&K&A
Dziękuję Wam Kochane :-)
Czyli co,sprawdził się Wam test z sody?
Czyli co,sprawdził się Wam test z sody?
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gosiulek u mnie sie okaze , dziewczynom wyszło tak jak usg pokazuje;-)mimo wszystko patrze na to nieco przez palce , z przymrużeniem oka
gosiulek73
mama K&K&A
a wyszło komuś że bedzie chłopiec? Może wszystkim pokazuje dziewczynkę?
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no to i ja się za tydzień skuzęMartolinka, pamiętałam i zrobiłam i..w moim przypadku się sprawdziło;-) Wasze szanse na dziewczynkę rosną
Lotka i ja kciuki mam zaciśnięte:-)
Gosiulek weź antybiotyk, zlaszcza jesli dają go w ciązy tak jakpiszesz
Podziel się: