reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Lotka a cykle mialaś regularne? czasem testy płatają niezłe figle;-)
tzn to tak, zawsze mialam cykle jak w zegarku, w poprzednim miesiacu przyspieszylo mi @ o pare dni ale to tyle :-)
z Tomim to mialam wogole dziwnie, nawet jedno normalne plamienie i dlatego o ciazy sie dowiedzialam/podejzewalam dopiero jak juz bylo 6tyg - tak ze na pierwszej wizycie od razu zobaczylam pieknie bijace serducho :-)
no wiec sobie teraz poczekam, jestem jeszcze jakies 400km od mojego domu i lekarza wiec pewnie jak sie nic nie pojawi to za tydzien zrobie ta bete albo tez i do gina wpadne ;-)

pzdr i dziekuje za wszystkie kciuki :-)

Lotka - trzymam kciuki

Gosiulek - nie zastanawiaj sie nawet, tylko działaj. Dziecko po tygodniu sie dopiero zagnieżdża w macicy, a przez dwa tygodnie czerpie wszystko czego mu trzeba z ciałka żółtego, to taka ochrona, bo przecież żadna kobieta przez pierwsze dwa tygodnie do okresu nie wie czy jest w ciąży. Jedynie to promieniowania trzeba sie wystrzegać. I koniecznie weź cały cykl antybiotyku bo inaczej nie będzie miało to sensu,a jak infekcja powróci, jak już będziesz w ciąży to dopiero będziesz miała problem. Pozatym rzeczywiście Duomox jest bezpieczny w ciąży.

reklama
Do góry