agrafka80
Fanka BB :)
Bardzo fajna. Ja chciałam kupic moses basket ale drogie są. Zobaczymy jak z kasą będzie
Edit: widze, ze jeszcze się bulwersujecie cena mojego gina to jeszcze wam napiszę, ze to nie tylko mój ma taką cenę. U nas u każdego się tyle płaci. ALe tez nie ma ginów, którzy maja np swój własny gabinet w domu czy jakoś tak, tylko są prywatne przychodnie. W rejestracji zgłaszam jakie badania będę wykonywać, opłacam, dostaję kwit i z kwitem do lekarza dopiero. On tez nie jest u siebie więc nie może mi powiedziec, dzisiaj pani nie placi albo upust dac czy coś
dokłądnie, w Wawie bardzo trudno ejst znaleźć takiego gina ktory przyjmuje w swoim gabinecie i ma tam wszystko. No i żeby jeszzce był przy tym fachowcem od usg.
Lekarz o którym napisałą mi katrenki to pierwsze takie nazwosko jakie znalazłam. Wszyscy inni przyjmują w przychodniach, w których płąci się osobno za wszystko, ja prywatnie płacę teraz prawie 100 zł za wisytę i 160 za usg (ale tylko dlatego tyle, ze mam 20% rabatu, bo zostałam w tej przychodni po tym jak woja firma rozwiązała z nimi umowę).