reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Niedługo może się wyniosą;-) wiosna będzie kiedyś....
A tak na serio do różnicy wieku ja myślałam , że będzie lepiej jak Gonia tak szybko pojawi się na świecie, ale ... nie myślałam, że będą miały takie charakterki i będą tak wykańczające, poza tym nie przewidziałam ilości chorób, które na nas się rzuciły.:zawstydzona/y:

Kilolek gdybyś miała jakieś problemy ze słowem IRONIA chętnie Ci na pw wytłumaczę( tak wiesz po fachu, jak pedagog pedagogowi) choć jak widzę są już chętni;-) ;-)

Ana kochana jeszcze rok , dwa i bedziesz miała luzzz kobieto;-)wierzę , że dziewczyny sie w końcu ustatkują;-)

a ja mysle że jest to forum poswiecone dzieciom a nie żeby kogoś pouczac...już tu jedna taka osoba była co się mądrzyła i pouczała ba nawet wytykała błędy ortograficzne...jak ktoś chce się madrzyć to zle trafił nie to forum:sorry::sorry::sorry:

każde dziecko jest inne :-)

Kilolku nie denerwuj się ;-)jak tam Panna Zuzanna sie czuje daje w brzuszku czadu???a zwolnienia poczta nie mozesz wysłać albo komuś dac zeby zaniósł na pocztę lub do szkoły?? brat chyba się nudzi....

no cos ty on zajety bardzo. Tate poprosilam, zaniesie do szkoly.
Na poczte mam 400 metrow i kolejka na godzine czekania a do pracy 800 :-) le juz i u nas grad pada

reklama
Martolinka - obyś miała rację... bo ja się dopiero ustatkowałam w wieku 26 lat ;-) i to też mam czasami odpały :-D:-D:-D, że aż piszczy z głupoty:-D:-D

Do góry