reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Cytowanie co oznacza pewne słowo.;-)
Nie denerwuj kobiet w ciąży.. bo jak mówi przysłowie myszy będą Cię straszyć czy jakoś tak
Już za późno z tym ostrzeżeniem. Nie mogę się ich pozbyć.
Niedługo może się wyniosą;-) wiosna będzie kiedyś....
A tak na serio do różnicy wieku ja myślałam , że będzie lepiej jak Gonia tak szybko pojawi się na świecie, ale ... nie myślałam, że będą miały takie charakterki i będą tak wykańczające, poza tym nie przewidziałam ilości chorób, które na nas się rzuciły.
A tak na serio do różnicy wieku ja myślałam , że będzie lepiej jak Gonia tak szybko pojawi się na świecie, ale ... nie myślałam, że będą miały takie charakterki i będą tak wykańczające, poza tym nie przewidziałam ilości chorób, które na nas się rzuciły.
Jacek_i_Jagoda
I Herkules dupa kiedy luda kupa:-)
"nec Hercules contra plures" że zacytuję:-)
"nec Hercules contra plures" że zacytuję:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolek gdybyś miała jakieś problemy ze słowem IRONIA chętnie Ci na pw wytłumaczę( tak wiesz po fachu, jak pedagog pedagogowi) choć jak widzę są już chętni;-) ;-)
Ana kochana jeszcze rok , dwa i bedziesz miała luzzz kobieto;-)wierzę , że dziewczyny sie w końcu ustatkują;-)
Ana kochana jeszcze rok , dwa i bedziesz miała luzzz kobieto;-)wierzę , że dziewczyny sie w końcu ustatkują;-)
C
Cleo1981
Gość
a ja mysle że jest to forum poswiecone dzieciom a nie żeby kogoś pouczac...już tu jedna taka osoba była co się mądrzyła i pouczała ba nawet wytykała błędy ortograficzne...jak ktoś chce się madrzyć to zle trafił nie to forum
każde dziecko jest inne :-)
Kilolku nie denerwuj się ;-)jak tam Panna Zuzanna sie czuje daje w brzuszku czadu???a zwolnienia poczta nie mozesz wysłać albo komuś dac zeby zaniósł na pocztę lub do szkoły?? brat chyba się nudzi....
każde dziecko jest inne :-)
Kilolku nie denerwuj się ;-)jak tam Panna Zuzanna sie czuje daje w brzuszku czadu???a zwolnienia poczta nie mozesz wysłać albo komuś dac zeby zaniósł na pocztę lub do szkoły?? brat chyba się nudzi....
Jacek_i_Jagoda
Kilolek gdybyś miała jakieś problemy ze słowem IRONIA chętnie Ci na pw wytłumaczę( tak wiesz po fachu, jak pedagog pedagogowi)
Taaa...
choć jak widzę są już chętni;-) ;-)
A to IRONIA czy SARKAZM?
reklama
Podziel się: