reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Witam, ja mam dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to rok i trzy miesiące, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się razem jedno drugie naśladuje no i zaoszczędza się na ciuszkach :-)

reklama
Witam, ja mam dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to rok i trzy miesiące, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się razem jedno drugie naśladuje no i zaoszczędza się na ciuszkach :-)
Jacek:
Ja też ma dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to 16 lat i siedem miesięcy, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się osobno i dzięki temu mam możliwość posiadania dwojga dzieci a nie jednego w dwóch osobach.
biggrin.gif

Jacek:
Ja też ma dwójkę dzieci a różnica wieku między nimi to 16 lat i siedem miesięcy, uważam , że taka różnica jest idealna ponieważ dzieci rozwijają się osobno i dzięki temu mam możliwość posiadania dwojga dzieci a nie jednego w dwóch osobach.
biggrin.gif
dzieci masz dwoje, ale za to dwie osobowosci jagode vel jacek i widocznie da sie z tym zyc... ;-)

Jacek:
biggrin.gif
kazdy czlowiek jest inny nie wazne czy maly czy duzy. Miedzy moimi jest 2 lata roznicy, wychowuja sie razem a sa zupelnie inni i kazdy ma swoja wlasna sciezke rozwoju

kazdy czlowiek jest inny nie wazne czy maly czy duzy. Miedzy moimi jest 2 lata roznicy, wychowuja sie razem a sa zupelnie inni i kazdy ma swoja wlasna sciezke rozwoju

... załamka... to już Lotka to lepiej odczytała.(choć kierowała nią "solidarność jajników") To była ironia.

(ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego,)

masz mnie za idiote?????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: opanuj se chlopie nieco. Odczytalam jak bylo napisane, ironicznie owszem ale i po chamsku. Pozwol, ze jak sama nie bede znala jakiegos slowa to je sobie poszukam w slowniku (bo mam! jakbys sie zastanawial) czyzby Twoje posty byly nietykalne, nie wolno na nie odpowiiadac?
po prostu nie spodobalo mi sie stwierdzenie jednego dziecka w dwoch osobach

reklama
Wręcz przeciwnie, ale nie odczytałaś że to był żart:

"jedno drugie naśladuje " - "dwóch osobach" - " dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego,"

Nie bądź taka drażliwa. Cóż w tym było chamskiego?

Do góry