reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Ewelia ponoc na niektorych oxy nie dziala
Ja mam zaniki skurcy przy partych (nawet mam w karte wpisane, bo to juz 2 razy) Kube to mi praktycznie wycisneli, bo juz oxy nie dzialalo a ja sama nie dalam rady bez skurczy a za drugim jako ze szlo bez wspomagaczy i nagle zanikly skurcze to jak tylko oxy podlaczyli, 2 skurcze i Michal na swiecie

Martwia mnie troche skoki tetna. Kilka razy dziennie mam kolo 100 i wtedy strasnzie mi slabo, wstaac nie moge. Wcozraj wieczorem poszlam z Michalem do pobliskiego sklepu i zaslablam na hodniku. Dobrze ze byl akurat zapiety w wozku (wzielam tylko po to by siatke na nim polozyc ale akurat sie Michasiowi zachcialo zjesc ciasteczko z wozku) bo jesczez by mi gdzies pod jakis samochod pobiegl.
Myslicie ze to grone jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Agrafka mam nadzieje , ze dzis juz masz się lepiej :tak:
Polaa a Ty jak sie masz?

Kilolek wiesz raczej normalne takie zasłabnięcia nie są więc proponuję wizytę u gina.. może założy Ci holter na 24 godz. i coś wywnioskuje

a wlasnie gin powiedzial mi z to normalne :dry:
moze po niedzieli wybiore sie do internisty w takim razie

Ostatnia edycja:
Banana czytałam ten artykuł:tak:

Siostra jeszcze taki wózek znalazła.Podoba mi się buda.Ja miałam tak w swoim.Jest to bardzo przydatne.
ADAMEX 3W1 NITRO + FOTELIK SAMOCHODOWY - zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce
bardzo fajny. Bardzo mi sie podoba ta wentylacja budki, prawie cala siatkowa i kolory bardzo ladne. Tylko troche dostep do koszyka utrudniony

maxwell
ona posiedzi, tylko najpierw mnie wykonczy. Mysle ze juz sie skumala z huliganami, oni od zewnatrz ona od wewnatrz i wykoncza biedna matke

reklama
martolinka, dzięki, dzisiaj już naprawdę super:tak: jednak odpoczynek też dobrze robi na samopoczucie o czym zawsze mi mowil mąż a ja mu nie wierzyłam:zawstydzona/y: brzuch juz mnie nie boli, wczoraj wieczorem wzielam jeszcze przeciwbolowe, ktore dostalam w szpitalu ale juz jest ok:tak:
oby tak dalej

Do góry