reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Jeszcze trochę, a wszystkie będziecie tuliły swoje dzieciaczki!!!:-)
A tak poza tym - ładnie proszę o nowe fotki brzuszków - pochwalcie się dziewczyny!!!:tak:

I ja też proszę :-)

Dziewczynki fajnie tak wczoraj bawiły się na podłodze i mówię do A "Zobacz jakie one już duże i jak super się bawią" a A na to "No dobra, od jutra robimy synka, najwyższy czas na następne":szok: Kurcze, gdyby tylko realia były inne...

Dziunka, oj ja jestem pewna że ty jeszcze jedno bedzisz miała :)
A czas leci strasznie szybko, niesamowite...

Ala coraz bardziej interesuje się tym kiedy będzie Wojtuś, co bedziemy robić itd.. A ja coraz bardziej się boje :)

DZIUNKA to nic tylko działać:-D a tak na serio to rzeczywistość jest okropna, zrobić, urodzić to jeszcze żaden koszt ale wychować itp itd to dopiero wyzwanie w dzisiejszych czasach:szok: więc doskonale cię rozumiem.

AGRAFKA dasz radę zobaczysz bo kto ma dać radę jak nie my mamuśki, ale na pewno wiele razy będziesz chciała wyjść z siebie i stanąć obok.:laugh2:

Niby się nie widzi że dzieci "ciągną" kasę, bo przecież mniej jedzą niż my itd. Ale jak widzę znajome bezdzietne małżeństwo gdzie tylko on zarabia i to jako pracownik stacji benzynowej a żyją na takim wysokim poziomie że szok, to jednak stwierdzam że dzieci ciągna tą kasę, oj ciągną ;-)

No tak taka właśnie jest nasza rzeczywistość, ale dla mnie najgorsze jest to że gdy dziecko zachoruje to w aptece trzeba 100 zostawić lekką ręką:angry:

reklama
agrafka ja tez sie coraz bardziej boje:zawstydzona/y:
Kuba codziennie wita sie z brzuszkiem:tak: mowi dzidzia na okraglo, odklada swoje zabawki do szafy gdzie mam schowane rzeczy dla Małego:szok: pokazuje na lezaczek, itp:tak:
No ale zobaczymy jak bedzie jak sie urodzi:-) jak pytam Go czy sie cieszy to zawsze powie, ze tak, ze dzidzia rodzic:-D

dziunka nie ma na co czekać;-) bierzcie sie do roboty:tak:
dacie radę na pewno:tak:

Do góry