reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Jeszcze trochę, a wszystkie będziecie tuliły swoje dzieciaczki!!!:-)
A tak poza tym - ładnie proszę o nowe fotki brzuszków - pochwalcie się dziewczyny!!!
A tak poza tym - ładnie proszę o nowe fotki brzuszków - pochwalcie się dziewczyny!!!
I ja też proszę :-)
Dziewczynki fajnie tak wczoraj bawiły się na podłodze i mówię do A "Zobacz jakie one już duże i jak super się bawią" a A na to "No dobra, od jutra robimy synka, najwyższy czas na następne" Kurcze, gdyby tylko realia były inne...
Dziewczynki fajnie tak wczoraj bawiły się na podłodze i mówię do A "Zobacz jakie one już duże i jak super się bawią" a A na to "No dobra, od jutra robimy synka, najwyższy czas na następne" Kurcze, gdyby tylko realia były inne...
agrafka80
Fanka BB :)
Dziunka, oj ja jestem pewna że ty jeszcze jedno bedzisz miała
A czas leci strasznie szybko, niesamowite...
Ala coraz bardziej interesuje się tym kiedy będzie Wojtuś, co bedziemy robić itd.. A ja coraz bardziej się boje
A czas leci strasznie szybko, niesamowite...
Ala coraz bardziej interesuje się tym kiedy będzie Wojtuś, co bedziemy robić itd.. A ja coraz bardziej się boje
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziunka, to do roboty!:-) A realia może się zmienią..;-)
Agrafka, dasz radę!!!
Agrafka, dasz radę!!!
DZIUNKA to nic tylko działać a tak na serio to rzeczywistość jest okropna, zrobić, urodzić to jeszcze żaden koszt ale wychować itp itd to dopiero wyzwanie w dzisiejszych czasach więc doskonale cię rozumiem.
AGRAFKA dasz radę zobaczysz bo kto ma dać radę jak nie my mamuśki, ale na pewno wiele razy będziesz chciała wyjść z siebie i stanąć obok.
AGRAFKA dasz radę zobaczysz bo kto ma dać radę jak nie my mamuśki, ale na pewno wiele razy będziesz chciała wyjść z siebie i stanąć obok.
Niby się nie widzi że dzieci "ciągną" kasę, bo przecież mniej jedzą niż my itd. Ale jak widzę znajome bezdzietne małżeństwo gdzie tylko on zarabia i to jako pracownik stacji benzynowej a żyją na takim wysokim poziomie że szok, to jednak stwierdzam że dzieci ciągna tą kasę, oj ciągną ;-)
reklama
agrafka ja tez sie coraz bardziej boje
Kuba codziennie wita sie z brzuszkiem mowi dzidzia na okraglo, odklada swoje zabawki do szafy gdzie mam schowane rzeczy dla Małego pokazuje na lezaczek, itp
No ale zobaczymy jak bedzie jak sie urodzi:-) jak pytam Go czy sie cieszy to zawsze powie, ze tak, ze dzidzia rodzic
dziunka nie ma na co czekać;-) bierzcie sie do roboty
dacie radę na pewno
Kuba codziennie wita sie z brzuszkiem mowi dzidzia na okraglo, odklada swoje zabawki do szafy gdzie mam schowane rzeczy dla Małego pokazuje na lezaczek, itp
No ale zobaczymy jak bedzie jak sie urodzi:-) jak pytam Go czy sie cieszy to zawsze powie, ze tak, ze dzidzia rodzic
dziunka nie ma na co czekać;-) bierzcie sie do roboty
dacie radę na pewno
Podziel się: