reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

reklama
magdalenka - ooo, rewelacyjne linki, wlasnie o to mi chodziło, dzięki!! Ja pierwszy raz takądostawke widzialam. Gondolę to mam po Tadku Bartatinę Jedo i jestem z niej bardzo zadowolona, przy Tadku sprawdzila się super (na spacerówke przesiedlismy sie jak miał rok!, w samej gondoli jezdził chyba 9 czy 10 mcy, potem w tej spacerówce jeszcze ze 2 mce i dopiero kupilismy cos lzejszego) Teraz mamy maclarena xt, tez jest ok.

Carolin gratulacje !!:-) kolejna mamusia:-)
po cichu powiem że też chciałabym już do was dołączyć ale zobaczymy czy się uda;-)

dominika fajny ten kolec taki odpinany bokiem, a o łózeczku dorosłym też mysleliśmy o takich co pokazywałaś..

Własnie te moje szelki nie mają przedłużki. A takich smiesznych plecaczków to tadek sobie nei daje założyc (moja mama znalazła takie fajne miś-plecaczek i owszem, misia chciał sobie nosic, ale założenie na plecy odpadało).

magdalenka - ooo, rewelacyjne linki, wlasnie o to mi chodziło, dzięki!! Ja pierwszy raz takądostawke widzialam. Gondolę to mam po Tadku Bartatinę Jedo i jestem z niej bardzo zadowolona, przy Tadku sprawdzila się super (na spacerówke przesiedlismy sie jak miał rok!, w samej gondoli jezdził chyba 9 czy 10 mcy, potem w tej spacerówce jeszcze ze 2 mce i dopiero kupilismy cos lzejszego) Teraz mamy maclarena xt, tez jest ok.

u nas często widuję na osiedlu kobietę, która ma taki wózek z dostawką, w sklepie też mi polecali, ale boję się tego, ze jak nózki będą boleć to maluch wolałby usiąść a nie stać :( tak wiec jeszcze nad takim rozwiązaniem myślę, poza tym dwulatki na spacerkach też lubią pospać i co wtedy ? sama nie wiem :(
a jak szelki sie sprawdzają? nie wkurza się, ze chce iśc w innym kierunku a szelki w innym?:)

Carolin gratulacje !!:-) kolejna mamusia:-)
po cichu powiem że też chciałabym już do was dołączyć ale zobaczymy czy się uda;-)

dominika fajny ten kolec taki odpinany bokiem, a o łózeczku dorosłym też mysleliśmy o takich co pokazywałaś..

dziękuję bardzo. :) trzymam kciuki, aby się udało :)

moonik1, orientowałaś się może jak wygląda sprawa z miejscami w szpitalach, czy tez jest wysyp? mam na myśli W-wę :)

carolin - no szelki wkurzają, ale Tadek raczej wielkich histerii nie robi, trochę poprotestuje, ale daje sięprzekonac.

Co do spacerów - spanie u nas na spacerach nie wchodzi w grę. Teraz jak z nim chodzę bez wózka to widzę, ze godzina łażenia jest ok, nóżki go nie bolą, a nie sądzę, żebym w zimie chodziła dłużej.
Co w szpitalach - nie mam pojęcia. Ja juz zaklepałam tę położna, z którą rodziłam Tadka. Oczywiście wiem, ze to nie gwarantuje mi przyjęcia na Żelazną, ale szansę zwiększa.

ivaz - rzeczywiście, bardzo fajne pomyslane w Emaljundze. Może to by u nas pasowało? Na razie czekam, az mąz wytarga wózek z piwnicy i go obejrzy dobrze, zeby potem zobaczyc, co moze do niego pasowac.

Dziewczyny, ja juz 9 kg na plusie:szok:A pierwszą ciaże zakonczylam na dodatkowych 13 kg, teraz będzie na bank więcej...

reklama
no siedzisko dość pomysłowe, ja bym pewnie kupiła spacerówkę z jakąś dostawką albo podwójną, bo mój Kuba to tylko 2-3 miesiące jeździł w gondoli, już się nie mogę doczekać następnej ciąży, co tam że 30kg przytyłam, ale to jeszcze za jakiś czas... :)

Do góry