reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
magdalenka - ooo, rewelacyjne linki, wlasnie o to mi chodziło, dzięki!! Ja pierwszy raz takądostawke widzialam. Gondolę to mam po Tadku Bartatinę Jedo i jestem z niej bardzo zadowolona, przy Tadku sprawdzila się super (na spacerówke przesiedlismy sie jak miał rok!, w samej gondoli jezdził chyba 9 czy 10 mcy, potem w tej spacerówce jeszcze ze 2 mce i dopiero kupilismy cos lzejszego) Teraz mamy maclarena xt, tez jest ok.

Carolin gratulacje !!:-) kolejna mamusia:-)
po cichu powiem że też chciałabym już do was dołączyć ale zobaczymy czy się uda;-)

dominika fajny ten kolec taki odpinany bokiem, a o łózeczku dorosłym też mysleliśmy o takich co pokazywałaś..

Własnie te moje szelki nie mają przedłużki. A takich smiesznych plecaczków to tadek sobie nei daje założyc (moja mama znalazła takie fajne miś-plecaczek i owszem, misia chciał sobie nosic, ale założenie na plecy odpadało).

magdalenka - ooo, rewelacyjne linki, wlasnie o to mi chodziło, dzięki!! Ja pierwszy raz takądostawke widzialam. Gondolę to mam po Tadku Bartatinę Jedo i jestem z niej bardzo zadowolona, przy Tadku sprawdzila się super (na spacerówke przesiedlismy sie jak miał rok!, w samej gondoli jezdził chyba 9 czy 10 mcy, potem w tej spacerówce jeszcze ze 2 mce i dopiero kupilismy cos lzejszego) Teraz mamy maclarena xt, tez jest ok.

u nas często widuję na osiedlu kobietę, która ma taki wózek z dostawką, w sklepie też mi polecali, ale boję się tego, ze jak nózki będą boleć to maluch wolałby usiąść a nie stać :( tak wiec jeszcze nad takim rozwiązaniem myślę, poza tym dwulatki na spacerkach też lubią pospać i co wtedy ? sama nie wiem :(
a jak szelki sie sprawdzają? nie wkurza się, ze chce iśc w innym kierunku a szelki w innym?:)

Carolin gratulacje !!:-) kolejna mamusia:-)
po cichu powiem że też chciałabym już do was dołączyć ale zobaczymy czy się uda;-)

dominika fajny ten kolec taki odpinany bokiem, a o łózeczku dorosłym też mysleliśmy o takich co pokazywałaś..

dziękuję bardzo. :) trzymam kciuki, aby się udało :)

moonik1, orientowałaś się może jak wygląda sprawa z miejscami w szpitalach, czy tez jest wysyp? mam na myśli W-wę :)

carolin - no szelki wkurzają, ale Tadek raczej wielkich histerii nie robi, trochę poprotestuje, ale daje sięprzekonac.

Co do spacerów - spanie u nas na spacerach nie wchodzi w grę. Teraz jak z nim chodzę bez wózka to widzę, ze godzina łażenia jest ok, nóżki go nie bolą, a nie sądzę, żebym w zimie chodziła dłużej.
Co w szpitalach - nie mam pojęcia. Ja juz zaklepałam tę położna, z którą rodziłam Tadka. Oczywiście wiem, ze to nie gwarantuje mi przyjęcia na Żelazną, ale szansę zwiększa.

ivaz - rzeczywiście, bardzo fajne pomyslane w Emaljundze. Może to by u nas pasowało? Na razie czekam, az mąz wytarga wózek z piwnicy i go obejrzy dobrze, zeby potem zobaczyc, co moze do niego pasowac.

Dziewczyny, ja juz 9 kg na plusie:szok:A pierwszą ciaże zakonczylam na dodatkowych 13 kg, teraz będzie na bank więcej...

reklama
no siedzisko dość pomysłowe, ja bym pewnie kupiła spacerówkę z jakąś dostawką albo podwójną, bo mój Kuba to tylko 2-3 miesiące jeździł w gondoli, już się nie mogę doczekać następnej ciąży, co tam że 30kg przytyłam, ale to jeszcze za jakiś czas... :)

Do góry