S
Sara27
Gość
O rany,moonik ty juz zaraz rodzisz!!!!! <szok>
a niedlugo za toba domi i carolin,ludzie jak ten zas leci!
a niedlugo za toba domi i carolin,ludzie jak ten zas leci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moonik - kuruj się! mam nadzieję, że dzis wypoczniesz trochę po tej nocy....
carolin - ten materacyk jest w zestawie. w zasadzie chciałam od razu kupować drugi, ze sprężynami, ale dobrze, że się wstrzymałam, ta pianka jest całkiem całkiem
pewnie się wygniecie. póki co jest OK. Jak tylko zauważę, że robi się wgnieciona, odwróce na druga stronę, potem dokupię materac sprężynowy.
a ten materac będzie na strychu na wypadek dużej liczby gości zawsze się przyda choćby na 1 noc do rzucenia na podłogę
wzięłam jeszcze szufladę do tego łóżeczka. przeniosłam do niej zabawki, przynajmniej nie leżą wszystkie na wierzchu :-)
Ja miałam różnice wieku dokładnie dwa lata. Na koniec lutego jak się młodszy synek urodził to starszy już od grudnia chodzil tylko na nogach. Fakt że była to jego decyzja bo na nogach był o wiele więcej do zobaczenia. Spokojnie spacerował z nami po dwie godzinki i dawał radę. Mysle ze twoje dziecko starsze tez nie bedzie chciało juz jeżdzic w wózku. Jedyny problem to były markety i galerie handlowe, bo wtedy to by się przydało uwięzić starszego
a ja myślę, że to zależy od dziecka, niektóre dzieci mają po 3 latka i jeszcze potrafią zasnąć na spacerze, ja bym na pewno myślała o podwójnym wózku, bo Kuba zawsze jak wychodzimy na spacer popołudniu to zasypia
Carolin ja chyba też bym wolała mieć podwójny wózek. Zawsze na wypadek "W".