reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
łóżeczko u stolarza by je odświeżył chłopaki będą skręcać jak będę w szpitalu by Szymek nie myślał że mnie nie ma. ale ubrania wyprane wyprasowane, pościele gotowe do ubierania wszystko poukładane.chyba przy drugim się nie wariuje jak przy pierwszym i nie ma ciśnienia że czegoś brak.sklepy otwarte zawsze można dokupić więc spoko.
teraz by tylko szybko sprawnie urodzić i wrócić do domu.zostało jeszcze 12 dni muszę chodzić chodzić by szyjka się skróciła.
teraz by tylko szybko sprawnie urodzić i wrócić do domu.zostało jeszcze 12 dni muszę chodzić chodzić by szyjka się skróciła.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Karola no masz racje, przy drugim dziecku juz tak sie człowiek nie przejmuje tymi wszystkimi pierdółkami,bo wiadomo sklepy otwarte,zawsze coś mozna kupic.To bedzie miał szymek zajecie jak mam pójdzie do szpitala.Powodzenia.
Karola to współczuję tego masażu szyjki choć mi tego przed nikt nie robił zawsze tylko już w trakcie akcji by coś tam przyspieszyć
ale czas ucieka okropnie a mi się starzejemy hehe
a ja pokażę wam mojego mniejszego aniołka a druga wersja to złośnik jak chciał jeszcze iść na dwór
ale czas ucieka okropnie a mi się starzejemy hehe
a ja pokażę wam mojego mniejszego aniołka a druga wersja to złośnik jak chciał jeszcze iść na dwór
reklama