reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

reklama
Wolfia , przyznaj sie co tak skutecznie podziałało?:sorry2:;-):tak::-D

:-D To że nie pracuje i siedzę w domu;-) Więc mogę to samo robić z dwójką:-p Bo później to nie wiem czy dałabym się przekonać (chciałam zacząć pracować i uczyć się). Serio u nas była debata sytuacyjno-finansowa i mój front wygrał:rofl2: Poza tym to chciałam mieć dzieci o niedużej różnicy wieku, żeby mogły się dogadać;-) Wiecie my taką decyzję podejmowaliśmy prawie rok temu, gdzie ja jeszcze karmiłam piersią, Victor nie przesypiał całych nocy i było przy nim dużo więcej pracy i się zdecydowaliśmy, i co najważniejsze poradziliśmy sobie:tak: Ułożyliśmy sobie plan działania na 9 miesięcy i nie było tak źle:-) Najtrudniejsza jest decyzja - później to już łatwo idzie;-) A i muszę powiedzieć, że teraz super dogaduje się z mężem. Dużo lepiej niż po narodzinach Vicka, gdzie sporo się kłóciliśmy, byliśmy oboje zmęczeni, mieszkaliśmy z mojego O. rodzicami:baffled: Faktycznie pierwszy rok po ślubie nie należy do udanych:zawstydzona/y: Na szczęście teraz jest już tylko lepiej:tak: Powodzenia i odwagi Dziewczyny:-)

Ojej a ja dopiero teraz zauważyłam tu zdjęcia małej :sorry2::zawstydzona/y:

ale urosła ci córcia Marzuś :szok: patrząc na suwaczek już niedługo roczek będzie mieć :szok: ale ten czas szybko leci :sorry2: fajnie że się razem dogadują :tak:

Podziwiam Was dziewczyny. Ja jakoś nie znajduję czasu na pisanie. Ciągle zajęta jestem albo dziećmi, albo domem. Wieczorem jestem już tak zmęczona, że o 21 najchętniej poszłabym spać.:sorry:
Dziś postanowiłam jednak, że w końcu do Was zajrzę i powiadomię o tym, o czym wiem już od ponad dwóch miesięcy. W październiku będzie nas więcej!!! :tak:Trzecie dziecko na trzecią rocznicę ślubu! :-)Termin mam na 22.10 a ślub braliśmy 21.10.
Czuję się bardzo dobrze (podobnie jak w poprzednich ciążach) i jeżeli poród będzie taki jak poprzednie, to będzie super.:tak:
Bardzo, bardzo się cieszymy, bo chcieliśmy mieć trójeczkę a czasu niestety nie mamy na to, by robić między nimi odstępy. Chociaż czasem, jak patrzę na te moje dwie iskierki, których wszędzie pełno, to zastanawiam się, jak ja sobie poradzę z trojgiem. Ale ponieważ z natury jestem optymistką, to zaraz wiem, że będzie dobrze.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo, bardzo serdecznie. Tym, które się wahają mówię - spieszcie się z decyzją, bo dzieci to naprawdę wielki, wielki skarb!:tak:

02. kwietnia Ania skończyła roczek. Załączam zdjęcie jak zdmu****e świeczkę. Prawda, że urosła???!!! :tak:Małych dzieci już nie mamy, więc... :-)

Załączniki

• IMG_0631a.jpg
    IMG_0631a.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 52
Tak przegladam forum a tu taki optymistyczny post! Marzuś- wszystkiego najlepszego, gratulacje! a dla nowego, trzeciego brzuszka: baloniku nasz malutki rośnij zdrowy, okrąglutki:)
Pozdrawiam,
Ludzikowa

W październiku będzie nas więcej!!! :tak:Trzecie dziecko na trzecią rocznicę ślubu! :-)Termin mam na 22.10 a ślub braliśmy 21.10.
Ogromne gratulacje Marzuś:tak: Jestem pełna podziwu dla Ciebie:-)

02. kwietnia Ania skończyła roczek.
Życzymy Ani z okazji jej 1. urodzin
samych pogodnych i szczęśliwych dni,
uśmiechu od ucha do ucha,
postępów w nauce bycia coraz "większą" dziewczynką
i bajecznych przygód z rodzeństwem:biggrin2:
082.gif

Marzuś, gratuluje kolejnego dzieciaczka.
A dla Ani z okazji jej urodzin duzo, duzo zdrwia, beztroskiego dziecinstwa i wspanialych przyjaciol. :tak::tak::tak:

reklama
Marzuś gratuluję kolejnego Bąbla i cudownych obecnych dzieciaczków.Mam nadzieje,że wkleisz nam kiedyś fotkę całej trójeczki.
A dla Ani stooo laaaat w szczęściu i radości!:tak:

Do góry