reklama
Składkę zdrowotną 405 zlA odprowadzają Ci składki na umowie zlecenie ?
jasani
Fanka BB :)
Ale tylko składkę zdrowotną? Nie opłacasz chorobowego?Składkę zdrowotną 405 zl
No widzę że nie....a mogą mi to poprawić na tej umowie zlecenie ?Ale tylko składkę zdrowotną? Nie opłacasz chorobowego?
Majorkaaaa
Mogą Cię zgłosić do ubezpieczenia chorobowego, ale będziesz miała 90 dniowy okres wyczekiwania - dopiero po tym czasie będzie mógł być wypłacony zasiłek chorobowy.No widzę że nie....a mogą mi to poprawić na tej umowie zlecenie ?
Mam umowę zlecenie i żadnej innej umowyNo ale to masz umowę nieprzedłuzona czy masz umowę zlecenie?
jasani
Poprawić nie, ale musisz złożyć wniosek o objęcie Cię ubezpieczeniem chorobowym. Będziesz miała odciągane składki. Ale dlaczego masz tylko składkę zdrowotna opłacaną?No widzę że nie....a mogą mi to poprawić na tej umowie zlecenie ?
Nie wiem ...bo tamto było dobrowolne...nie pomyślałam...Poprawić nie, ale musisz złożyć wniosek o objęcie Cię ubezpieczeniem chorobowym. Będziesz miała odciągane składki. Ale dlaczego masz tylko składkę zdrowotna opłacaną?
reklama
jasani
Ale nie rozumiem. Bo najpierw piszesz o umowie o pracę a teraz o zleceniu. To masz obecnie jakąś umowę czy nie?Nie wiem ...bo tamto było dobrowolne...nie pomyślałam...
Podziel się: