reklama
magdula36
Fanka BB :)
Ale jak widać pytania o zasiłki sąJa akurat odebrałam to jako dobrą radę. One są tutaj na forum zakazane?
magdula36
Szkoda, że moderator nie reaguje na takie posty, gdzie dziewczyna zadająca zwyczajne pytanie zostaje bez powodu wyśmiana.Należy Ci się nagroda dla pracownika roku
Bibi89
@Moonstone to przytyk do CiebieSzkoda, że moderator nie reaguje na takie posty, gdzie dziewczyna zadająca zwyczajne pytanie zostaje bez powodu wyśmiana.
Lady Loka
Własnie. Czemu moderator nie reaguje na takie wysmiewające posty jak Twój?Szkoda, że moderator nie reaguje na takie posty, gdzie dziewczyna zadająca zwyczajne pytanie zostaje bez powodu wyśmiana.
Skandal
jasani
Ale ja jej nie wyśmiałam. Nie taki był mój cel.Szkoda, że moderator nie reaguje na takie posty, gdzie dziewczyna zadająca zwyczajne pytanie zostaje bez powodu wyśmiana.
jasani
Aaaaa no to przepraszam.
Moonstone
Moderator
Olka też ma moda@Moonstone to przytyk do Ciebie
Generalnie dziewczyny robi się grubo, więc może skończymy zanim Ania będzie musiała zrobić porządek
magdula36
Dlatego czekam i czekam na reakcję moderatora i nic. Masz rację - skandal.Własnie. Czemu moderator nie reaguje na takie wysmiewające posty jak Twój?
Skandal
A jaki?Ale ja jej nie wyśmiałam. Nie taki był mój cel.
reklama
magdula36
A może to właśnie jest czas na to by zacząć robić porządki? Bo to już jest kolejny wątek, w którym kółko wzajemnej adoracji wyśmiewa zadającą pytanie.Olka też ma moda
Generalnie dziewczyny robi się grubo, więc może skończymy zanim Ania będzie musiała zrobić porządek
Podziel się: