reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Ala raczej już się do niego nie przekona:sorry2:
No Sara to samo, a poza tym ona jak spi to zajmuje 3/4 powierzchni mojego duzego loza (nie wiem jakim cudem :-p), wiec w swoim malutkim to raczej by sie nie wyspala :eek::blink::-p
Narazie lozeczko sluzy nam do przechowywania czesci zabawek i ciuchow :-p

my chyba łóżko w IKEI zakupimy, dominique sprawdziła to co ja będę szukać, dominique napisz tylko jaki materac macie? po powrocie z wczasów chyba nas czeka wyprowadzka z sypialni buuuuu

Lozeczko jest naprawde super. Po ponad 2 miesiacach uzytkowania pszczola niezmiennie jest nim zachwycona i sama w nim zasypia:tak: Mamy materac sprezynowy IKEA | Łóżka | Materace | SULTAN DRÖMMA | Materac (70x160cm). Jest zaj... wygodny (mnie samej zdarzylo sie kilka razy przyciac komara na lozku pszczoly (wytrzymuje do 150kg obciazenia, wiec sie "zmiescilam" w normie:-p;-)) i naprawde bajka wygodnie mi bylo:tak:

Lozeczko jest naprawde super. Po ponad 2 miesiacach uzytkowania pszczola niezmiennie jest nim zachwycona i sama w nim zasypia:tak: Mamy materac sprezynowy IKEA | Łóżka | Materace | SULTAN DRÖMMA | Materac (70x160cm). Jest zaj... wygodny (mnie samej zdarzylo sie kilka razy przyciac komara na lozku pszczoly (wytrzymuje do 150kg obciazenia, wiec sie "zmiescilam" w normie:-p;-)) i naprawde bajka wygodnie mi bylo:tak:
dominique:-):-):-) mam ten materac w łóżku, oczywiście w wersji "dorosłej", no to mamy po problemie, wszyscy już wiedzą, że Ala na urodziny zbiera kasę na nowe łóżko:-p

dominique mam jeszcze jedno pytanie, w jakim rozmiarze masz pościel dla Pszczółki?
wydaje mi się że 140x200 będzie za duża, a 70x 140 za mała... poradź:tak:

dominique mam jeszcze jedno pytanie, w jakim rozmiarze masz pościel dla Pszczółki?
wydaje mi się że 140x200 będzie za duża, a 70x 140 za mała... poradź:tak:

Mam jeszcze te z "malego" lozeczka (120X90) i jest oki:tak: (z reszta rozkopuje sie starsznie, wiec praktycznie spi vez koldry;P) Spi tez na tej malej poduszce. ale pod przescieralo wsadzilam jej gabkowy klin, na ktorym spala ze mna w lozku NOWY MODEL PODUSZKA KLIN - ZDROWY SEN MIKROOTWORKI (382222783) - Aukcje internetowe Allegro

U nas także jakiś czas temu (dokładnie od maja) łóżeczko poszło w kąt tzn.oddaliśmy je dla innego dzidziusia. Po długich poszukiwaniach kupiliśmy jej wyrko w Ikei. Nawet chyba identyczne jak Dominique ma tzn. Pszczoła:-) szybko sie przyzwyczaiła i nie ma problemu ze spaniem.

Teraz zamówiłam jej plecaczek z kolekcji Świnki Peppy.:-) tak uwielbia to zwierzątko, że bajki prawie zna na pamięć:sorry2:. Więc zeby zrobić jej niespodziankę dostanie taki plecaczek a może po urodzinkach zamówię z tej kolekcji zasłony.(najgorszy minus że to wszystko ma zarąbiste ceny:dry: bo zasłony 140zł:dry:)
plecaczek ;)

Dominique, Pszczola spi jak mala ksiezniczka :tak::-):tak: A ten klin super sprawa, chyba fundne cos takiego Sarze, bo co prawda spi ze mna na normalnej poduszce, ale tak ja zgniata, ze rano praktycznie ma glowe nizej niz reszte ciala :sorry:

Dzustta, sliczny plecaczek :tak: Matyla bedzie zachwycona :tak::-)

Mam jeszcze te z "malego" lozeczka (120X90) i jest oki:tak: (z reszta rozkopuje sie starsznie, wiec praktycznie spi vez koldry;P) Spi tez na tej malej poduszce. ale pod przescieralo wsadzilam jej gabkowy klin, na ktorym spala ze mna w lozku NOWY MODEL PODUSZKA KLIN - ZDROWY SEN MIKROOTWORKI (382222783) - Aukcje internetowe Allegro
jesuuuu a ja na siłę uczę Alkę spać na poduszce:zawstydzona/y: płaska co prawda ale i tak z niej zjeżdża, więc mówisz, że jeszcze się "mała" pościel przyda, to fajnie, bo nasza prawie nie używana, zawsze spała w śpiworku;-) no ale na swoim łóżku to już nie da rady:-p
dzustta fajna ta świnia:-):-):-)

reklama
kurcze jak ja bym chciała, żeby moja julka potrafiła spać w "dorosłym" łóżku... mała za parę tygodni pojawi się w naszym domku, a julka w dalszym ciągu łóżeczko zajmuje:no:

Do góry