reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
ewa super ten wózek, mam nadzieję, że się fajnie składa:tak: a jakie kolorki:szok:
my chyba łóżko w IKEI zakupimy, dominique sprawdziła to co ja będę szukać, dominique napisz tylko jaki materac macie? po powrocie z wczasów chyba nas czeka wyprowadzka z sypialni buuuuu

Ewus, super ten wozeczek!:tak::-) Moja kolezanka z Babyboom ze Szczyrku tez go zamowila dla swojej sierpniaczki 2008:-):tak: Sliczny jest!:tak:
Mnie sie strasznie podoba ten czarny w kwiaty :tak:Ale khaki tez fajny, taki uniwersalny :tak::-)

Bedytka, Falbala, kolejne dziewczynki dorosly do swoich lozeczek :-D:-):tak: My jak narazie nie kupujemy lozka, bo po co, skoro i tak po pierwsze Sara spi ze mna w duzym, malzenskim lozku, a po drugie nie mam gdzie jej zrobic pokoju :baffled::no::sorry2:Ale chyba w koncu zloze jej lozeczko, bo w nim i tak spac juz nie bedzie, a tylko zagraca nam sypialnie :-p

sandra czasem bym chciała żeby Alka umiała spać z nami, np. na wczasy by się przydało, nie musielibyśmy targać tyle kilometrów naszego, a wypożyczenie na miejscu 10 zł za dobę (za 140 zł to mam nowe łóżeczko:sorry2:)

Falbala, kolejne dziewczynki dorosly do swoich lozeczek :-D:-):tak:

no nie wiem czy dorosla ale od miesiaca juz walczymy z wyjetymi szczebelkami bo wylaz co chwile teraz to popoludniu godzina a wieczorem kolo2 lazena do niej do pokoju i kladzenia jej do lozka wiec stwierdzilam ze zmianiamy lozko bo po co nam takie ze szczebelkami tak to jak czytam bajke to jula sie drze ze chce widzec obrazki a ja odstawiam wygibasy zeby jej czytac bo mi szczebelki przeszkadzaja

a na Twoim miejscu tez bym wywalila lozeczko skoro sie tylko kurzy :-)

Jagoda tez juz dawno spi w swoim lozeczku, ale z sypialni sie nie wynosimy - mamy tylko dwa pokoje, wiec jeszcze troszke to potrwa. Najwyzej bedziemy myslec za jakis czas o jakiejs malej sciance dzialowej zeby sie oddzielic tylko z lozkiem, a mala mialaby swoj pokoik. Poki co ma kacik z zabawkami w duzym pokoju

My trzymamy łózeczko dokąd się będzie mieściła a potem na swoja wersalke w pokoji i luz:-)

reklama
właśnie w tym problem, Alka się tak rozwala, że na szerokość jej miejsca brakuje, ja mam takie nietypowe łóżeczko (37 - letnie zresztą:-p) 55 x 115, no i ciasno królewnie już:tak:

Do góry