reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
ewa super ten wózek, mam nadzieję, że się fajnie składa:tak: a jakie kolorki:szok:
my chyba łóżko w IKEI zakupimy, dominique sprawdziła to co ja będę szukać, dominique napisz tylko jaki materac macie? po powrocie z wczasów chyba nas czeka wyprowadzka z sypialni buuuuu

Ewus, super ten wozeczek!:tak::-) Moja kolezanka z Babyboom ze Szczyrku tez go zamowila dla swojej sierpniaczki 2008:-):tak: Sliczny jest!:tak:
Mnie sie strasznie podoba ten czarny w kwiaty :tak:Ale khaki tez fajny, taki uniwersalny :tak::-)

Bedytka, Falbala, kolejne dziewczynki dorosly do swoich lozeczek :-D:-):tak: My jak narazie nie kupujemy lozka, bo po co, skoro i tak po pierwsze Sara spi ze mna w duzym, malzenskim lozku, a po drugie nie mam gdzie jej zrobic pokoju :baffled::no::sorry2:Ale chyba w koncu zloze jej lozeczko, bo w nim i tak spac juz nie bedzie, a tylko zagraca nam sypialnie :-p

sandra czasem bym chciała żeby Alka umiała spać z nami, np. na wczasy by się przydało, nie musielibyśmy targać tyle kilometrów naszego, a wypożyczenie na miejscu 10 zł za dobę (za 140 zł to mam nowe łóżeczko:sorry2:)

Falbala, kolejne dziewczynki dorosly do swoich lozeczek :-D:-):tak:

no nie wiem czy dorosla ale od miesiaca juz walczymy z wyjetymi szczebelkami bo wylaz co chwile teraz to popoludniu godzina a wieczorem kolo2 lazena do niej do pokoju i kladzenia jej do lozka wiec stwierdzilam ze zmianiamy lozko bo po co nam takie ze szczebelkami tak to jak czytam bajke to jula sie drze ze chce widzec obrazki a ja odstawiam wygibasy zeby jej czytac bo mi szczebelki przeszkadzaja

a na Twoim miejscu tez bym wywalila lozeczko skoro sie tylko kurzy :-)

Jagoda tez juz dawno spi w swoim lozeczku, ale z sypialni sie nie wynosimy - mamy tylko dwa pokoje, wiec jeszcze troszke to potrwa. Najwyzej bedziemy myslec za jakis czas o jakiejs malej sciance dzialowej zeby sie oddzielic tylko z lozkiem, a mala mialaby swoj pokoik. Poki co ma kacik z zabawkami w duzym pokoju

My trzymamy łózeczko dokąd się będzie mieściła a potem na swoja wersalke w pokoji i luz:-)

reklama
właśnie w tym problem, Alka się tak rozwala, że na szerokość jej miejsca brakuje, ja mam takie nietypowe łóżeczko (37 - letnie zresztą:-p) 55 x 115, no i ciasno królewnie już:tak:

Do góry