ewa a masz możliwość kupienia nowego łóżka dla Julci? bo jak tak to wykorzystaj okazję i pozwól Julci uczestniczyć w zakupie nowego spania, wytłumaczysz jej że łóżeczko będzie dla dzidzia, na pewno da się przekonać
reklama
ewa a masz możliwość kupienia nowego łóżka dla Julci? bo jak tak to wykorzystaj okazję i pozwól Julci uczestniczyć w zakupie nowego spania, wytłumaczysz jej że łóżeczko będzie dla dzidzia, na pewno da się przekonać
hmmm... możliwość mam, tylko miejsca niestety nie... bo mój szwagier jeszcze się nie wyprowadził
julcia uwielbia swoje łóżeczko turystyczne więc pomyślałam, ze dopóki nie jest gotowa na "dorosłe" łóżko będzie w nim spała... tylko oczywiście normalny materac do niego włożę... zawsze to jakieś rozwiązanie- choć nie wiem czy najlepsze...
ale zacznie nim spać, jak tylko do domku wróci, żeby zdążyła się oswoić...
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no u nas zakupione duze lozko dla malej .. i wczoraj zakupilam jej zestaw poscielowy na lozko i zestaw przescieradel na lozko teraz ttylko mezul musi rozmontowac lozeczko i zmontowac lozko.. ajjj mam nadzieje ze jakos spokojnie w miare to pojdzie i mala sie przestawi z lozeczka na swoje dorosle lozko jest spoooooore wiec powinna miec duzo miejsca
no i mam nadzieje ze nie bedzie wychodzic z niego i wedrowac po domku trzymajcie kciuki
a lozeczko wypatrzylam u znajomej i pojechalismy do sklepu i zakupilismy zrobilam zdjecie u niej jak juz u nas bedzie wyszykowane to porobie zdjatka tez:
no i zestaw poscielowy jak juz bedzie rozlozony tez wkleje
no i mam nadzieje ze nie bedzie wychodzic z niego i wedrowac po domku trzymajcie kciuki
a lozeczko wypatrzylam u znajomej i pojechalismy do sklepu i zakupilismy zrobilam zdjecie u niej jak juz u nas bedzie wyszykowane to porobie zdjatka tez:
no i zestaw poscielowy jak juz bedzie rozlozony tez wkleje
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, lozeczko wprost stworzone dla takiej malej ksiezniczki jak Szantusia :-) A nie boisz sie, ze mala zleci?? bo dosyc wysokie sie wydaje...
Domiska
Sierpniowa Mama'06
dzieki dziewczyny
Sandra nie wydaje mi sie ze spadnie .. ale na poczatku mysle zeby je postawic je przy scianie - a jakbyyy sie zdarzylo ze mala spadnie czy cos to mozna zamontowac z jednej strony krociutka barierke
ale to lozko jest dosyc duuuuze i szerokie wiec wydaje mi sie ze mala bedzie miala duuzo miejsca na przewalanka
a powiedz jak tam Sarunia ? narazie jeszcze spi z Toba prawda? a plannujesz jej zakupic jakies swoje lozeczko czy cus?
Sandra nie wydaje mi sie ze spadnie .. ale na poczatku mysle zeby je postawic je przy scianie - a jakbyyy sie zdarzylo ze mala spadnie czy cos to mozna zamontowac z jednej strony krociutka barierke
ale to lozko jest dosyc duuuuze i szerokie wiec wydaje mi sie ze mala bedzie miala duuzo miejsca na przewalanka
a powiedz jak tam Sarunia ? narazie jeszcze spi z Toba prawda? a plannujesz jej zakupic jakies swoje lozeczko czy cus?
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, mysle, ze dobry pomysl, zeby najpierw postawic je przy scianie, a zdrugiej zamontowac dla bezpieczenstwa jakas barierke A jak zobaczysz ze Szantusia nie ma zamiaru ladowac na podlodze wtedy zmienisz ustawienie :-)
Sara spi ze mna w lozku. Narazie mi to nie przeszkadza, bo lozko mam duze, malzenskie, a ze faceta brak, to przynajmniej moge sie do malej przytulic ;-):-)
Chcialabym jej w przyszlym roku oddzielny pokoj zrobic, ale jeszcze nie wiem gdzie ;-)bo dom mamy duzy, ale w sumie miejsca brak
Sara spi ze mna w lozku. Narazie mi to nie przeszkadza, bo lozko mam duze, malzenskie, a ze faceta brak, to przynajmniej moge sie do malej przytulic ;-):-)
Chcialabym jej w przyszlym roku oddzielny pokoj zrobic, ale jeszcze nie wiem gdzie ;-)bo dom mamy duzy, ale w sumie miejsca brak
Podziel się: