reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

ewa a masz możliwość kupienia nowego łóżka dla Julci? bo jak tak to wykorzystaj okazję i pozwól Julci uczestniczyć w zakupie nowego spania, wytłumaczysz jej że łóżeczko będzie dla dzidzia, na pewno da się przekonać:tak:

reklama
ewa a masz możliwość kupienia nowego łóżka dla Julci? bo jak tak to wykorzystaj okazję i pozwól Julci uczestniczyć w zakupie nowego spania, wytłumaczysz jej że łóżeczko będzie dla dzidzia, na pewno da się przekonać:tak:

hmmm... możliwość mam, tylko miejsca niestety nie... bo mój szwagier jeszcze się nie wyprowadził:wściekła/y::wściekła/y:
julcia uwielbia swoje łóżeczko turystyczne więc pomyślałam, ze dopóki nie jest gotowa na "dorosłe" łóżko będzie w nim spała... tylko oczywiście normalny materac do niego włożę... zawsze to jakieś rozwiązanie- choć nie wiem czy najlepsze...
ale zacznie nim spać, jak tylko do domku wróci, żeby zdążyła się oswoić...

ewuś pokazuj wózeczek na który ostatecznie się zdecydowaliście, szkoda z tym szwagrem.... już by Julcia swój pokój miała:-(

no u nas zakupione duze lozko dla malej .. i wczoraj zakupilam jej zestaw poscielowy na lozko i zestaw przescieradel na lozko :D teraz ttylko mezul musi rozmontowac lozeczko i zmontowac lozko.. ajjj mam nadzieje ze jakos spokojnie w miare to pojdzie i mala sie przestawi z lozeczka na swoje dorosle lozko :D jest spoooooore wiec powinna miec duzo miejsca :D
no i mam nadzieje ze nie bedzie wychodzic z niego i wedrowac po domku ;)trzymajcie kciuki :D

a lozeczko wypatrzylam u znajomej i pojechalismy do sklepu i zakupilismy zrobilam zdjecie u niej jak juz u nas bedzie wyszykowane to porobie zdjatka tez:

no i zestaw poscielowy jak juz bedzie rozlozony tez wkleje :D

Domiska, lozeczko wprost stworzone dla takiej malej ksiezniczki jak Szantusia :tak::-) A nie boisz sie, ze mala zleci?? bo dosyc wysokie sie wydaje...

dzieki dziewczyny :)

Sandra nie wydaje mi sie ze spadnie .. ale na poczatku mysle zeby je postawic je przy scianie - a jakbyyy sie zdarzylo ze mala spadnie czy cos to mozna zamontowac z jednej strony krociutka barierke :)
ale to lozko jest dosyc duuuuze i szerokie wiec wydaje mi sie ze mala bedzie miala duuzo miejsca na przewalanka :D
a powiedz jak tam Sarunia ? narazie jeszcze spi z Toba prawda? a plannujesz jej zakupic jakies swoje lozeczko czy cus?

coś mi się zdaje, że to łóżko jest wielkie tylko wygląda jak dla małej dziewczynki;-)
Domiska podaj wymiary tego łóżeczka, razem z wysokością jak możesz:-)

reklama
Domiska, mysle, ze dobry pomysl, zeby najpierw postawic je przy scianie, a zdrugiej zamontowac dla bezpieczenstwa jakas barierke :tak: A jak zobaczysz ze Szantusia nie ma zamiaru ladowac na podlodze wtedy zmienisz ustawienie :tak::-)

Sara spi ze mna w lozku. Narazie mi to nie przeszkadza, bo lozko mam duze, malzenskie, a ze faceta brak, to przynajmniej moge sie do malej przytulic ;-):-)
Chcialabym jej w przyszlym roku oddzielny pokoj zrobic, ale jeszcze nie wiem gdzie ;-):-p:-Dbo dom mamy duzy, ale w sumie miejsca brak :baffled::sorry2:

Do góry