reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Sandrenko napewno i Sarunia sie w przyszlym roku ucieszy :)) no i chyba dobrze ja bedzie przyzwyczaic do spania samej :)
poki co niech sie mamunia slodziutko to coreczki przytula :)))

bedytko oj zapomnialamwyiarow ci podac .. to jakies 100cm na prawie 2 metry.. a wysokosc hm nie wiem :D jakies 40 cm?:) przyznam sie ze nie wiem sama :D ale jak znajde moj centymetr to ci powiem :D

jeszcze wiem czego nie kupilam.. tej calej "bedskirt" na dol lozka i chce dokupic kilka poduszek takich rozowych ozdobnych :)))

reklama
dokladnie w porownaniu do lozeczka to bedzie olbrzymie loze dla niej :D

ijee Wama extra prezent kupilas!!!!! powiedz wysokosciowo jest w sam raz dla patka??? i to jest na krede czy na jakies inne pisadla?:D

sandra na pewno coś wykombinujesz:-) i Sarunia też będzie się mogła cieszyć swoim pokojem:-D
Domiska miałam rację, wielkie to łóżko, a szanse na spadnięcie małe, Wojtek też przeprowadził się z łóżeczka na łóżko tych rozmiarów i nie spadł ani razu;-)
Wama super ta tablica, Pat chyba bardzo zadowolony:-)

dokladnie w porownaniu do lozeczka to bedzie olbrzymie loze dla niej :D

ijee Wama extra prezent kupilas!!!!! powiedz wysokosciowo jest w sam raz dla patka??? i to jest na krede czy na jakies inne pisadla?:D

Domiska z jednej storny jest na krede a z drugiej strony na zmywajacie sie mazaki, lub mozna przyczepic kartke i malowac czym sie chce. Troche wysokie to jest, ale w polowie nogi sie skladaja i poprostu mozna ich nie zlozyc i wtedy jest ok.

U mnie Pat spadl z lozka 1.5 metra na 2. Wiec mi chyba nic nie pomoze

jezu powiem wam :d ja jeszcze nie rozlozylam lozka dla malej.. ale teraz to i ja mam watpliwosci bo wczoraj mala drzemala na naszym lozu wielkim i co? BACH spadla.. a jest o wiele wieksze niz jej :D

chyba barierka bedzie konieczna :D

reklama
Do góry