reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Sandrenko napewno i Sarunia sie w przyszlym roku ucieszy :)) no i chyba dobrze ja bedzie przyzwyczaic do spania samej :)
poki co niech sie mamunia slodziutko to coreczki przytula :)))

bedytko oj zapomnialamwyiarow ci podac .. to jakies 100cm na prawie 2 metry.. a wysokosc hm nie wiem :D jakies 40 cm?:) przyznam sie ze nie wiem sama :D ale jak znajde moj centymetr to ci powiem :D

jeszcze wiem czego nie kupilam.. tej calej "bedskirt" na dol lozka i chce dokupic kilka poduszek takich rozowych ozdobnych :)))

reklama
dokladnie w porownaniu do lozeczka to bedzie olbrzymie loze dla niej :D

ijee Wama extra prezent kupilas!!!!! powiedz wysokosciowo jest w sam raz dla patka??? i to jest na krede czy na jakies inne pisadla?:D

sandra na pewno coś wykombinujesz:-) i Sarunia też będzie się mogła cieszyć swoim pokojem:-D
Domiska miałam rację, wielkie to łóżko, a szanse na spadnięcie małe, Wojtek też przeprowadził się z łóżeczka na łóżko tych rozmiarów i nie spadł ani razu;-)
Wama super ta tablica, Pat chyba bardzo zadowolony:-)

dokladnie w porownaniu do lozeczka to bedzie olbrzymie loze dla niej :D

ijee Wama extra prezent kupilas!!!!! powiedz wysokosciowo jest w sam raz dla patka??? i to jest na krede czy na jakies inne pisadla?:D

Domiska z jednej storny jest na krede a z drugiej strony na zmywajacie sie mazaki, lub mozna przyczepic kartke i malowac czym sie chce. Troche wysokie to jest, ale w polowie nogi sie skladaja i poprostu mozna ich nie zlozyc i wtedy jest ok.

U mnie Pat spadl z lozka 1.5 metra na 2. Wiec mi chyba nic nie pomoze

jezu powiem wam :d ja jeszcze nie rozlozylam lozka dla malej.. ale teraz to i ja mam watpliwosci bo wczoraj mala drzemala na naszym lozu wielkim i co? BACH spadla.. a jest o wiele wieksze niz jej :D

chyba barierka bedzie konieczna :D

reklama
Do góry