reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

huśtawka jest przymocowana we futrynie w drzwiach... ale dziekuję za ostrzeżenie napewno będziemy uważać:tak:

reklama
renee wklejaj tu zaraz zdjęcia wózia:-)
Ja mam wklejać zdjęcia wózka:eek: :confused: To chyba tylko w ramach przestrogi jakiego wózka nie kupować, bo ja ze swojego zadowolona za bardzo nie jestem. Nie jest najgorszy, ale mógłby być lepszy:-p Tylko, że zdjęć takich, żeby wózek dokładniej było widać, to chyba za bardzo nie mam.:eek: :baffled: :dry:

oj renee to tym bardziej podziel się swoja opinią:-D może któraś mama zrezygnuje z takiego zakupu, a jakiegoś linka nie znajdziesz na necie;-)??

Renee to napisz nazwę firmy i ewentualnie model. zawsze można coś w sieci wyszperać, niekoniecznie na allegro.

coś więcej kochana napisz o tym wózku, jaki producent... bo na tym zdjęciu to tylko widać jaka Alicja śliczna:-D

Wózek widać w oddali:tak: :-D , firma Pikolo. Ma 3-stopniowa regulacje oparcia,a wiem, że są wózki z 5-stopniową, podpórka na nóżki jest tak wąska i głęboko schowana, że właściwie nóżki i tak zwisają:baffled: . Po kilku tyg. użytkowania odpadło mi tylne kółko, na szczęście mąż tak przymocował, że (odpukać) na razie jest o.k.

reklama
wracając do tematu spacerówek do 15 kg, zajrzałam dzisiaj do książeczki zdrowia Wojtka, na trzecie urodziny ważył 16 kg z wagą urodzeniową 4000 g, więc chyba nie tak tragicznie z tymi spacerówkami:eek:
dzisiaj oglądałam fajną z deltima model duck z nowej kolekcji, tylko jeszcze nie wiem ile waży sam wózeczek, bo że do 15 kg to napisane na metce :confused:

Do góry