reklama
Ja mam wklejać zdjęcia wózka To chyba tylko w ramach przestrogi jakiego wózka nie kupować, bo ja ze swojego zadowolona za bardzo nie jestem. Nie jest najgorszy, ale mógłby być lepszy Tylko, że zdjęć takich, żeby wózek dokładniej było widać, to chyba za bardzo nie mam.renee wklejaj tu zaraz zdjęcia wózia:-)
Wózek widać w oddali , firma Pikolo. Ma 3-stopniowa regulacje oparcia,a wiem, że są wózki z 5-stopniową, podpórka na nóżki jest tak wąska i głęboko schowana, że właściwie nóżki i tak zwisają . Po kilku tyg. użytkowania odpadło mi tylne kółko, na szczęście mąż tak przymocował, że (odpukać) na razie jest o.k.
reklama
wracając do tematu spacerówek do 15 kg, zajrzałam dzisiaj do książeczki zdrowia Wojtka, na trzecie urodziny ważył 16 kg z wagą urodzeniową 4000 g, więc chyba nie tak tragicznie z tymi spacerówkami
dzisiaj oglądałam fajną z deltima model duck z nowej kolekcji, tylko jeszcze nie wiem ile waży sam wózeczek, bo że do 15 kg to napisane na metce
dzisiaj oglądałam fajną z deltima model duck z nowej kolekcji, tylko jeszcze nie wiem ile waży sam wózeczek, bo że do 15 kg to napisane na metce
Podziel się: