reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Dzustta- ja bym sie dała przekupić;-):-D:tak:

pamiętacie co sie kupuje na roczek??????????????????
Kuba ma w lutym a Marta nie chce kasy tylko zabawki a ja kurde nie pamietam juz czym sie bawi roczniak:baffled:
rowerek juz ma:-p

haha A tu mnie Mada zaskoczyłas bo po dłuższym zastanowieniu nie wiem co ci odpisać:sorry2: bo nawet nie pamietam co mała dostała na roczek:confused:..haha wiem, najbardziej to jej przypadł wtedy do gustu to miś na torcie i balony:-)....a i jeszcze pamiętam że miał wzięcie taki stojak z Ikei z powiginanymi drutami i na każdym z nich były kulki do przesuwania..........hmmm chyba ci nie pomogę:baffled:

stoliczek już ma:baffled:sama mu kupiłam takie 3w1 i w tym stoliczek:sorry:

Krzysiek robi mu album drukowany z całego 1roku życia(koszt ok. 130zł) wiec nie chce strasznie drogiej zabawki -taka do 60-70zł i nie mam pojecia co to ma być:confused2:

Dzustta, cudna posciel :tak: Sama bym taka chciala ;-):-)

Mada, no to mnie zaskoczylas :-p Sama nie kojarze co Sara dokladnie na roczek dostala, ale z tego co pamietam to rowerek (ale to juz ma) , ciuchy i kase :-p
Jest troche zabawek w takiej cenie - na allegro na pewno cos znajdziesz :tak:

Karoo, ooo, dobry pomysl z tym tubisiem :tak::-)Moze Mada skorzysta z propozycji :tak::-)

teletubiś mówicie...on nie wie co to takiego!!!....nie ogląda w ogole bajek i nie wiem czy zaskoczy o co biega:baffled:

chyba skocze do babymaxxu i cos na pewno znajde, myślałam o fajnym nocniku ale te z Fishera na allegro sa tylko w niemieckiej wersji jezykowej:baffled: a nie widziałam innych takich fajnych:dry:

Mada w tym wieku to sprawdzają się wszelkie zabawki edukacyjne
bajki z ruchomymi elementami
piankowe puzle
tzw sortery czyli pojemniki z kształtami w które wkłada sie odpowiednie klocki
(wiem roczniak nie dobierze odpowiedniego ale za to rozwija się umysłowo kombinując jak coś wcisnąć)
klocki-plastikowe i drewniane

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane a w czym śpią teraz Wasze dzieciaczki?-tzn w jakich łóżkach?
Bo moja Paula jeszcze w łóżeczku ale jest już za wielka-mieści się wprawdzie ale ma ciasno,a ja nie wiem co by było dobre teraz dla niej.Ma nieduży pokoik,bo 2m na 3,5m.

Do góry