reklama
Dzustta- ja bym sie dała przekupić;-)
pamiętacie co sie kupuje na roczek??????????????????
Kuba ma w lutym a Marta nie chce kasy tylko zabawki a ja kurde nie pamietam juz czym sie bawi roczniak
rowerek juz ma
pamiętacie co sie kupuje na roczek??????????????????
Kuba ma w lutym a Marta nie chce kasy tylko zabawki a ja kurde nie pamietam juz czym sie bawi roczniak
rowerek juz ma
dzustta
Mama sierpniowa'06
haha A tu mnie Mada zaskoczyłas bo po dłuższym zastanowieniu nie wiem co ci odpisać bo nawet nie pamietam co mała dostała na roczek..haha wiem, najbardziej to jej przypadł wtedy do gustu to miś na torcie i balony:-)....a i jeszcze pamiętam że miał wzięcie taki stojak z Ikei z powiginanymi drutami i na każdym z nich były kulki do przesuwania..........hmmm chyba ci nie pomogę
stoliczek już masama mu kupiłam takie 3w1 i w tym stoliczek
Krzysiek robi mu album drukowany z całego 1roku życia(koszt ok. 130zł) wiec nie chce strasznie drogiej zabawki -taka do 60-70zł i nie mam pojecia co to ma być
Krzysiek robi mu album drukowany z całego 1roku życia(koszt ok. 130zł) wiec nie chce strasznie drogiej zabawki -taka do 60-70zł i nie mam pojecia co to ma być
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzustta, cudna posciel Sama bym taka chciala ;-):-)
Mada, no to mnie zaskoczylas Sama nie kojarze co Sara dokladnie na roczek dostala, ale z tego co pamietam to rowerek (ale to juz ma) , ciuchy i kase
Jest troche zabawek w takiej cenie - na allegro na pewno cos znajdziesz
Karoo, ooo, dobry pomysl z tym tubisiem :-)Moze Mada skorzysta z propozycji :-)
Mada, no to mnie zaskoczylas Sama nie kojarze co Sara dokladnie na roczek dostala, ale z tego co pamietam to rowerek (ale to juz ma) , ciuchy i kase
Jest troche zabawek w takiej cenie - na allegro na pewno cos znajdziesz
Karoo, ooo, dobry pomysl z tym tubisiem :-)Moze Mada skorzysta z propozycji :-)
teletubiś mówicie...on nie wie co to takiego!!!....nie ogląda w ogole bajek i nie wiem czy zaskoczy o co biega
chyba skocze do babymaxxu i cos na pewno znajde, myślałam o fajnym nocniku ale te z Fishera na allegro sa tylko w niemieckiej wersji jezykowej a nie widziałam innych takich fajnych
chyba skocze do babymaxxu i cos na pewno znajde, myślałam o fajnym nocniku ale te z Fishera na allegro sa tylko w niemieckiej wersji jezykowej a nie widziałam innych takich fajnych
badaicka
Paulusia i Filipek
Mada w tym wieku to sprawdzają się wszelkie zabawki edukacyjne
bajki z ruchomymi elementami
piankowe puzle
tzw sortery czyli pojemniki z kształtami w które wkłada sie odpowiednie klocki
(wiem roczniak nie dobierze odpowiedniego ale za to rozwija się umysłowo kombinując jak coś wcisnąć)
klocki-plastikowe i drewniane
bajki z ruchomymi elementami
piankowe puzle
tzw sortery czyli pojemniki z kształtami w które wkłada sie odpowiednie klocki
(wiem roczniak nie dobierze odpowiedniego ale za to rozwija się umysłowo kombinując jak coś wcisnąć)
klocki-plastikowe i drewniane
Ostatnia edycja:
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Kochane a w czym śpią teraz Wasze dzieciaczki?-tzn w jakich łóżkach?
Bo moja Paula jeszcze w łóżeczku ale jest już za wielka-mieści się wprawdzie ale ma ciasno,a ja nie wiem co by było dobre teraz dla niej.Ma nieduży pokoik,bo 2m na 3,5m.
Bo moja Paula jeszcze w łóżeczku ale jest już za wielka-mieści się wprawdzie ale ma ciasno,a ja nie wiem co by było dobre teraz dla niej.Ma nieduży pokoik,bo 2m na 3,5m.
Podziel się: