reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Sandra a kto powiedział ze mebelki ogrodowe maja zimowac w garażu,jezeli tylko Sarce sie podoba to znaczy ze ich miejsce zimowe jest w pokoju:-)

Domiska
- mebelki dla prawdziwej księżniczki wiec do Szantusi beda pasowac jak ulał...choc ta druga opcja bardziej mi sie podoba ...a zwłaszcza ten fotel z podnóżkiem,sama bym taki chciała:tak:

reklama
Domiska, cudne te mebelki :tak::-) Szantusia z takim umeblowaniem bedzie miec pokoj godny malej ksiezniczki :tak::-):tak:

powiem Wam nie wybralismy jeszcze :D jeszcze znalazlam inne za to - ale tak jak pisalam wczesniej najpewniej kupimy juz i poprzestawiamy jej pokoik po przyjezdzie z polski.. bo musze jeszcz jeden pokoj zmienic i tam wstac pokoj bujany z Szantusi pokoju :D
ale napewno pocykam zdjecia i powklejam!!:)

powiem Wam nie wybralismy jeszcze :D jeszcze znalazlam inne za to - ale tak jak pisalam wczesniej najpewniej kupimy juz i poprzestawiamy jej pokoik po przyjezdzie z polski.. bo musze jeszcz jeden pokoj zmienic i tam wstac pokoj bujany z Szantusi pokoju :D
ale napewno pocykam zdjecia i powklejam!!:)
Domiska no ja wierzę, że Ty już całkiem wyjazdem żyjesz a nie meblowaniem pokoju, nawet dla księżniczki:-D

hehehe no w sumie juz sie doczekac nie moge ihaa :D ale wiesz jak to jest jak tak rzadko polske widuje:( a pokoikiem sie chce zajac na spokojnie .. jeszcze tym bardziej ze bede jeden pokoj zmieniala w tym samym czasie :D

a ja z innej beczki, muszę się Wam pochwalić, wystawiłam na allegro fotelik po Alce, za 100 a sprzedałam za ...... 275:-D jupi!! ale będą prezenty dla dzieciaków:tak: no i jeszcze nieszczęsnego byka na biegunach udało mi się sprzedać:-p

reklama
Do góry