reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Co do moich planow na kilka miesiecy to pewnie i tak skonczy sie na tym, ze do wakacji Sara bedzie spac ze mna, a potem zrobimy jej pokoj :sorry2::-p Bo nic porzadnego wiekszego sie nam naprawde do sypialni nie zmiesci - nie ma szans (jak bede miec chwile to zrobie Wam foty i wkleje), dlatego chcialam cos tanszego, mniejszego, zeby bylo tak na razie tylko :tak::blink:

Ewus, nie przejmuj sie tym, ze Julcia spi w lozeczku turystycznym - na pewno jest jej w nim wygodniej niz w zwyklym ze szczebelkami :tak: My z moja siostra mialysmy takie lozeczka z siatka, ale metalowe i spalysmy w nich naprawde dlugo :tak::-)

Mada, czyzby Ami miala byc za niedlugo wlascicielka wlasnego pokoju? :-)

reklama
Bedyta u nas to nie ma co pokazać...nasze łóżko, łóżeczko Ami i hołda zabawek jednym słowem meksyk;-) później rzecz jasna sie pochwale:-p

dokldnie!! najwazniejsze ze Sarka szczesliwa!:))

ja wlasnie w trakcie wprowadzania kolejnych zmian w pokoju malej.. stoi jeszcze szafka z przebierakiem u gory.. i.. ja likwidujemy.. fotel bujany przenosimy do innego pokoju a malej planuje kupic zestaw stoliczka i krzeselek w komplecie tez by byl maly fotelik bujany dla niej, cos w stylu:
Lambs & Ivy Swan Lake Table & Chairs Set - Guidecraft - Toys "R" Us albo
Fairy Wishes Table - Levels Of Discovery - Toys "R" Us albo
Sugar Plum Table and Chair Set - Delta - Toys "R" Us kurde jeszcze kilka maja ale te chyba najciekawsze..

tak wygladaja bujaczki mniej wiecej:
Fairy Wishes Rocker - Levels Of Discovery - Toys "R" Us , Lambs & Ivy Swan Lake Rocking Chair - Guidecraft - Toys "R" Us
albo taki podwojny Rock-A-My-Baby Double Bench Mini Rocker - Levels Of Discovery - Toys "R" Us

ale jest druga opcja.. stoliczek z fotelikami.. albo osobny fotelik a naprawde maja swietne:D
rozwazamtakie:
Dune Kids Chair - White/Pink - Harmony Kids - Toys "R" Us
Upholstered Chair and Ottoman - Pink - KidKraft - Toys "R" Us myslalam o dwoch takich do jej pokoiku..
Sugar Plum Upholstered Chair - Harmony Kids - Toys "R" Us ten jest tez fajny..

poza tym poupatrzalam super dodatki - nei wiem tylko czy za to sie brac teraz tuz przed swietami i wyjazdem do PL cyz juz po powrocie:)

reklama
Do góry