reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Bedyta ale one w paczkach w częściach pierwszych są ale za miesiąc(mam nadzieję) bede sie chwalić nową kuchnia, sypialnia (mini sypialnią) i pokojem Ami:tak::tak::tak:

reklama
No to Mada, czekamy na fotorelacje z "nowego" mieszkania :tak::-)

a ja jestem na etapie szukania rozkladanej kanapy dla Sary, ktora wstawimy do sypialni na miejsce jej lozeczka :tak::-)
Mam juz kilka na oku i przynajmniej bede miec pomysl na prezent pod choinke jak moi rodzice albo dziadkowie beda cos chcieli Sarze kupic :-p:tak::-)
To jedna z "obserwowanych" :-)
KNORR MY LITTLE PRINCESS PIEKNA ROZKLADANA KANAPA (466652172) - Aukcje internetowe Allegro

Poki mamy wspolny pokoj nie moge sobie pozowlic na normalne lozko, bo nie daloby sie przjesc :sorry2:

Powiedzcie mi tylko jakie mniej wiecej wymiary powinna miec taka kanapa po rozlozeniu?zeby bylo wygodnie :-)

Moj tata kupil jeszcze wczoraj Sarze wieszak do pokoju, wiec troche oproznilam moja szafe z jej kurtek :tak::-) Tez taki "dzieciecy", pastelowy, z krokodylem na czubku :tak::-)

Sandro hihi my tez mamy taka kanape tylko inny nadruk ale.. ona wlansie nie raczej do spania wlasnie .. tak jak bedytka napisala cos ala zabawkowa.. fajna wlasnie jak oni tam pisza "dekoracja" :D

ale ladnie wyglada :D

No wiem, ze taka kanapa na pewno nie bedzie tak wygodna jak lozko, ale chcialabym, zeby Sara w koncu wyprowadzila sie z mojego :-p, a normalne lozko nie zmiesci mi sie niestety w sypialni, wiec moge miec tylko cos takiego skladanego. Myslalam, ze narazie, tak do 3. urodzin, bo potem chce wykombinowac jej miejsce na pokoj :tak::-)
Bede sie jeszcze za czyms innym rozgladac, ale ta akurat bardzo mi sie podoba :tak::-)tylko nie wiem jak sie dziecku bedzie na takim plaskim materacu spalo...Chyba niezbyt dobrze, nie? :sorry2::baffled:

No to bede musiala znalezc cos innego :tak: Moze Wy macie pomysly na jakies lozeczko, ktore byloby wygodne i nie zajmowalo duzo miejsca?

Sandra- ja też uwazam że to nie jest dobre miejsce na smaczny sen, choćby nawet z tego względu że to nawet nie materac tylko gąbka, ja widziałam w black red white śliczne kanapy( ale drogie) ale w sklepach meblowych jest mnóstwo kanap rozkładanych i nie drogich a bardzo ładnych

To chyba jednak przejade sie po sklepach meblowych, zeby zobaczyc na zywo :tak: Ja moge miec jedynie cos co po zlozeniu bedzie wielkoscie fotela - ok. 1m szerokosci, bo nic wiekszego mi sie nie zmiesci niestety :sorry2:

reklama
sandra na pewno znajdziesz, są takie małe rozkładane tapczaniki, z dwoma boczkami, jak znajdę jakiś na necie to wstawię linka o co mi chodzi;-)

Do góry