reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
mi się też takie podobają, ale że u nas dużo miejsca i nie trzeba na dzień łóżka "składać" to mamy takie jak mamy:-)

Dzieki Bedytka za linki :tak:
No wlasnie tez chcialabym cos takiego, ale tansze, bo to tylko na kilka miesiecy, wiec szkoda mi wydawac prawie 500zl :sorry2:
Musze w wolnej chwili przejechac sie po sklepach meblowych i poogladac tapczaniki :tak: Moze cos znajde :tak::-) A Wy jakbyscie trafily na cos to tez dawac znac :tak::-)

Sandra to jeżeli to ma byc tylko na kilka miesiecy to może pomęczcie sie jeszcze troche w jednym łóżku,bo później kupisz jej fajne łóżko z materacem a tapczan bedzie ci gracił sypialnie:sorry2:

aż wstyd sie przyznać, ale moja julia śpi w dalszym ciągu w... łóżeczko turystycznym (tylko kupiłam jej do niego wygodny materac):sorry2: przeniesieniu na zwykłe łóżko na razie mowy nie ma - spadła już nie raz:no:

bedytko- fajne te tapczaniki:tak: i jeśli już julka "nauczy się" spania w dorosłym wyrku, to zakupie coś w tym stylu:tak:

ewa nie stresuj się, bo nie ma czym:tak: jakby Julka miała spać już na swoim łóżku to by z waszego nie spadała:-)
sandra a czemu tylko na kilka miesięcy, wybierz taki, który potem też będziesz mogła jakoś sprytnie ustawić, wcale nie jest powiedziane, że go Sarka będzie musiała codziennie składać:-p

Ewa- Ami też jeszcze w łóżeczku spi choc szczerze powiem ze gdyby nie to że ma otwarty bok do nas to chyba by cała poobijana chodziła bo juz strasznie ciasne a tak zawsze rzuci reka albo noga na nasze poduszki:-p ale jeszcze tylko miesiąc:tak:

reklama
mada co to za plany ? zamierzacie Ami przeniesc do innego pokoju ? na nowym lozeczku?:) no gratulacje dla kolejnej doroslej Panienki :D :D

ewa i na Juleczke kiedys przyjdzie pora.. nie ma co przyspieszac wydaje mi sie ! zobaczysz ze sie nauczy :)

Do góry