reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Ipanema, wiem, ze bardzo dobrymi parasolkami sa wozki Maclaren :tak: Lekkie, zgrabne, swietnie sie je prowadzi itd. Tylko cena dosyc wysoka, no ale placi sie za firme w tym przypadku :blink:

Sara juz zupelnie z wozka zrezygnowala, za nic w swiecie nie chce byc w nim wozona (sporadycznie pozwoli sie wsadzic).
W ogole to zlamala sie mi taka czesc z kole w tym wozku Graco i odpadlo kolko :-p Pojechalam do sklepu, w ktorym go kupowalam i za darmo sprowadzili mi ta czesc od producenta :tak::-) Teraz musze ja tylko odebrac :-)

No i mam zamiar posprzedawac te wozki plus fotelik itd. na allegro, ale znajac mnie to na planach jak narazie sie skonczy :-p

reklama
hehe podejrzewam :D ja szukam ladnego kompleciku stoliczka i 2 krzeselek do pokoju malej :) cos w bialym z dodatkami moze rozowymi.. ale jak cos znajde to tak ch...nie drogie a jak tansze to niefajne wr :) wiec szukam dalej.. a ze sie nie spieszy to mam czas:D

Domiska, Ikea robi takie rzeczy i niedrogie sa :tak: Moze ktos by Ci kupil i przeslal, bo nie wiem czy w Stanach sa sklepy tej sieci :baffled::-p

reklama
Do góry