reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

ciekawe czy będzie takie jak chcecie kupić, naszego koloru nie było, ale wybraliśmy inne, tańsze a za to lepszy materac się Ali trafił:-)
pochwal się Leika jak już kupicie:tak:

reklama
Leika super to lozeczko wasze!! :)

no dziewczyny maz sie zebral w garsc i rozlozyl lozko.. fajie wszytskopoprzestawial w pokoju malej .. ale jednak musielismy poki co lozeczko postawic pod sciana.. mala dzis spala pierwsza noc i .. nie spadla :D ihaaaaaaaa :D

jak wczoraj weszla do lozka tylko dla zabawy tak nie wyszla:D wziela sobie lale i misia i wstala dzis rano dopiero :D

ale powiem Wam jak patrze teraz na to lozko.. to ajjj faktycznie naprawde wysokie.. wyzszze od naszego zdaje sie.. bo jeszcze nozki dochodza ale naprawde fajne :D

a dalej też dwupasmowa droga, więc ma rację:-) tylko przedzwoń sobie czy mają na stanie to łóżko żeby na darmo nie jechać:tak:

Dziewczyny,

Czy ktoras z was kupila jakas spacerowke - parasolke???

Ja musze kupic. Ten wozek co mam teraz, bedzie stal w domu. A spacerowka bedzie jezdzila z Matim. Zakladam, ze Mati czesto bedzie jezdzil do dziadkow na poczatku, mamie bedzie o niebo wygodniej, jak go wezmie na spacer czy do sklepu i w kazdej chwili bedzie mogla go wsadzic do wozka. A wozek musi byc lekki, zeby ja sama nie obciazac.

Mnie tez bedzie wygodniej wyskoczyc do sklepu z Tomim w chuscie, a Matim w wozku lekkim.

Poradzicie cos?

reklama
Do góry