reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Wiecie co muszie sie pochwali a w sumie musze pochwalic chrzestnego mojej corki bo wyobrazcie sobie ze kupil nam kojec :tak: bylam bardzo mile zaskoczona:laugh2:

reklama
No, to super! Mnie tak zawsze zaskakuje chrzestna Pitrusia (moja kuzynka). Najpierw kupila Piotrusiowi lezaczek, pozniej krzeselko do karmieia. :-)

Fajnie , ze macie takie mile ciocie :tak: ktore daja uzyteczne prezenty
My kojca tez nie bedziemy kupowac ...a co do fotelika to nasza jeszcze jezdzi w tym malym , ale za jakis czas mysle , ze najdalej za dwa miechy bedziemy kupowac taki wiekszy juz ogladalismy i zdecydowalismy , ze bedzie to maxi cosi prior xp..;-)

Witam wszystkie mamusie!!!
u nas kojec sprawdził się w 100%-mamy kojec firmy "Arti" jest mięciutko wykończony, ma siatkę i bardzo łatwo się składa.Służy nam często jako łóżeczko z powodu częstych weekendowych wyjazdów.
Kojec uważam za niezbędny zakup, za to krzesełko do karmienia był to zbędny wydatek :((-stoi to to , miejsce zajmuje, i nikt w zasadzie z tego nie korzysta:((wolimy z małym karmienie na kolanach przy stole.-jakoś tak się przyzwyczailiśmy i teraz Kuba nawet nie chce w tym cholernym krzesełku siedzieć!
Pozdrawiam mamusie i dzidziusie!!!!!

Karoo wklejaj fote i napisz cos o foteliku, bo my tez w trakcie poszukiwań,sama nie wiem jaki może byc dobry bo te za 900 są w zasadzie takie same jak te za 100, więc za co sie płaci:baffled:
Jesli chodzi o fotelik to kupilam ten: http://www.qbaby.pl/product_info.php?products_id=67 i jestem zadowolona. Kosztowal z przeylka niecale 170 zlotych. Nie jest moze super wypasny, ale sprawdza sie, jest wygodny dla Jagody, a na drozszy niestety nie bylo nas stac :no:, pisalismy tez do sprzedawcy czy spelnia on normy te ECR czy jak im tak i odpisali, ze tak, gwarancje mamy na rok i oczywiscie certyfikat tez dostalismy :-)

Karoo, fajny ten Wasz fotelik! Piotrus jeszcze smialo sie miesci w koszyczku. A jak za pare dni sie ociepli i nie bedzie juz jezdzil w kombinezonie, tylko kurteczce, to miejsca bedzie jeszcze wiecej. Nastepny kupimy chyba taki do 36 kg, zeby juz byl na dluzej.

karoo extra ten foteli, firma też znana:-D, tylko, że ja tak jak ollesia chciałam kupić taki, który starczy do końca kosztowo pewnie wyjdzie to samo:-D

karoo mam nadzieje ze sie nie masz nic przeciwko ale zamowilismy wczoraj ten fotelik bazujac na Twojej opinii. DZiekujemy za podsuniecie pomyslu :tak:

podoba mi się ten fotelik, który pokazała Bedytka. Piotruś jeszcze jako tako mieści się w swoim foteliku, ale już myślę o większym. kasiory nie mamy za dużo i wolałabym żeby kolejny starczył na trochę dłużej, więc jak Sz się spodoba to chyba kupimy ten Deltima. jedna z wrześniówek go ma i jej Alicja super w nim wygląda

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ystko-dla-naszych-malenstw-4778/index152.html

reklama
Fajowy ten fotelik deltima:tak: my tez kupimy odrazu ten większy zeby był spokój na dłuzej:-)

Do góry