reklama
Wama zabaweczki- super :-), Też bym coś nowego Alikowi sprezentowała, ale ona tak szybko się nudzi . Jeździk który dostała na roczek, też ma dużo różnych "bajerów", a ona popstryka sobie trochę i.... dalej na mnie włazi jak np. siedze przy komputerze (na BB), dlatego piszę po nocach, jak śpi ;-)
AgaMonika no wlasnie w tym problem ze maluchy tak szybko sie nudza. Ja mam caly livingrook zastawiony Pata zabawkami a on i tak najlepiej by mi na rekach siedzial. Ja czesto chowam zabawki do piwnicy i za jakies miesiac znow przynosze i wteyd mam chwile spokoju (czytaj dluzsza niz 5 minut)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
mam prosbe. napiszcie mi jakie foteliki kupowalyscie i jak mozecie to wklejcie zdjecia zebym mogla obejrzec.
a jakiej firmy polecacie? jakie sa najlepsze?
co sadzicie o tym foteliku. bo ja naprawde nie wiem jakiej firmy kupic.
FOTELIK DELTIM @ MAłY PODRÓŻNIK @ + MEGAGRATIS! (222524971) - Aukcje internetowe Allegro
mam prosbe. napiszcie mi jakie foteliki kupowalyscie i jak mozecie to wklejcie zdjecia zebym mogla obejrzec.
a jakiej firmy polecacie? jakie sa najlepsze?
co sadzicie o tym foteliku. bo ja naprawde nie wiem jakiej firmy kupic.
FOTELIK DELTIM @ MAłY PODRÓŻNIK @ + MEGAGRATIS! (222524971) - Aukcje internetowe Allegro
wama - swietne zabawki... szczególnie podoba mi się ta druga... i sądze,że julcie zainteresowała by na dłużej!!
a co do krzesełka - ja tez mam i używam od 6 miesiąca, ale ono jest po synku P. kuzyna, bez stoliczka... jak do tej pory nie przeszkadzało mi to, ale wcześniej czy później julka zacznie uczyć się jeść samodzielnie... dlatego zakupuje drugie
a co do krzesełka - ja tez mam i używam od 6 miesiąca, ale ono jest po synku P. kuzyna, bez stoliczka... jak do tej pory nie przeszkadzało mi to, ale wcześniej czy później julka zacznie uczyć się jeść samodzielnie... dlatego zakupuje drugie
asmodis- ja tez się zastanawiałam nad kupnem tego fotelika, ale nasza redaktorka go ma i podobno dużo wprawy trzeba aby ustawic pozycje siedzaca lub polezacą i nie można tego zrobic w czasie jazdy...
dlatego zakupiłam chicco w podobnej cenie i jestem z niego bardzo bardzo zadowolona!!! FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg KOLOR MONZA ! (225026937) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,że ten jest do 18 kg!!! ale za nim ninka osiągnie tę wagę, to już twoja druga dzidzia mogłaby z niego korzystać...
dlatego zakupiłam chicco w podobnej cenie i jestem z niego bardzo bardzo zadowolona!!! FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg KOLOR MONZA ! (225026937) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,że ten jest do 18 kg!!! ale za nim ninka osiągnie tę wagę, to już twoja druga dzidzia mogłaby z niego korzystać...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dzieki, jeszcze sie pozastanawiamy
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, a to Twoje krzeselko do karmienia ma obicie ceratowe czy z materialu? bo dla Sary musze miec ceratowe, bo ona jest brudas nie z tej ziemii ;-) wiec nadal sie zastanawiam nad wyborem
Podziel się: