reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
Dziewczynki, jakie macie argumenty za kupnem fotelika do 18 kg, a jakie za fotelikiem do 36 kg? Bo ja juz nie wiem na co sie zdecydowac... :sick:

Ollesia, ja narazie kupilam taki do 18-tu kg, a potem jak Sara bedzie miec z 3 latka (bo to jest niby do ok. 4 lat) to kupie jej taki 15-36 kg. W sumie nie wiem czemu akurat taki, ale jakos tak mi spasowal wygladem :-D A ze mala lubi w samochodzie spac ten wydal mi sie wygodniejszy.

Ollesia, my kupilismy do 36 kg, i rozni sie od tych do 18,ze mozna je rozkladac na czesci i dluzej posluza...

Sandra, dobry wybor, swietny kolor :tak:

Ollesia, my kupilismy do 36 kg, i rozni sie od tych do 18,ze mozna je rozkladac na czesci i dluzej posluza...

Sandra, dobry wybor, swietny kolor :tak:

Tez sie w sumie zastanawialam nad takim do 36 kg - nad Deltimem, ale przeczytalam, ze nie da sie sciagnac tapicerki do prania :no: Prawda to?

Redaktorka, dzieki :-) Mam nadzieje, ze sie bedzie dobrze sprawowal ;-)

w deltimie tapicerka się nie rozbiera do prania, ale szczerze mówiąc, Wojtka fotelik raz rozebrałam do prania i już potem tak fajnie nie wyglądał, taki nierozebrany też można czyścić:-) ja jestem za deltimem, jeden wydatek i z głowy;-)

reklama
w deltimie tapicerka się nie rozbiera do prania, ale szczerze mówiąc, Wojtka fotelik raz rozebrałam do prania i już potem tak fajnie nie wyglądał, taki nierozebrany też można czyścić:-) ja jestem za deltimem, jeden wydatek i z głowy;-)
Ja Sarze juz 2 razy pralam Graco i dlatego chcialam fotelik ze zdejmowana tapicerka, bo moje dziecko jest zdolnym brudaskiem ;-) A to chrupki, a to ciasteczko, soczek itd. :-D Wiec takie pranie np. szmatka nie wchodzi w gre niestety.

Do góry