reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

reklama
dzustta mnie się wszystkie podobają, ze wskazaniem na na traxx candy, tylko one są do 15kg, a przy tym babydream nie podają do jakiej wagi, albo nie znalazłam:-D

Dzustta, ja zdecydowanie wybieram ten pierwszy:tak: :-D :laugh2: chyba dlatego, że z Kubusiem:-p , ale kochana, ty tyle nie ogladaj bo się nigdy nie zdecydujesz. Ja tam wolę mieć mniejszy wybór, bo jak mam za duży to mogę sie rok zastanawiać a i tak ostatecznie nie bedę pewna czy dobrze wybieram:-p :-D

Dzustta ja postawiłabym na pierwszy, ma wszystko czego ja potrzebuje i do tego śliczny jest , widziałam go na żywo, prowadzi się bardo łagodnie, ja tez o nim myslałam:tak: jedyny minus to ten ogranicznik do 15kg:eek:
ale w tym drugim Trax tez jest wagowy ogranicznik i do tego nie ma pozycji całkowicie leżącej a to u mnie nie wchodzi w gre:no:

w większosci wózków jest ten cholerny ogranicznik wagowy czy te 15 kg wystarczy czy bedzie trzeba kupic kolejny za rok:baffled:

Dzustta powodzenia w wyborze, oj chyba łatwy nie będzie;-)

Dzustta - gratuluje wyboru , fajowy wozeczek

Mada- ..ale przeciez dzieciaki w tym 2 roku ju tak bardzo na wadze nie przybieraja wiec spokojnie mysle , ze wystarczy na dluzej

Bedyta- zyrafa fajna

a nam wczoraj przyslali zabawki zamowione na babywalz ..takie klocki na druciku jak ma Julcia ( bardzo mi sie spodobaly) i piramidy z kockow drewnianych...pozniej wkleje zdjecie...mala wczoraj nie chcial isc sie kompac ( a to jej ulubione zajecie) tak byla zajeta :-D
przyszly tez zabezpieczenia na stoly i do szuflad..cale szczescie bo dziecko za bardzo buszuje po domu :tak:

reklama
Tak sobie liczę i moja na dzień dzisiejszy waży 10kg, przyjmując że max na miesiąc będzie przybierać 50dkg to 15 kg osiągnie jak będzie miała 1,5 roczku
a przyjmując min. 20dkg to będzie miała 2 latka z hakiem. więc powiedzcie co ja mam zrobić , jeżeli chce spacerówkę aby wystarczyła do 3 roku życia:baffled:
znacie jakieś powyżej 15kg???, z moim szczęściem będzie kosztowała 2tysiące:wściekła/y:

Do góry