reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Dziewczyny ja dalej męczę sie nad spacerówka....pomóżcie bo mam kilka na oku a nie wiem który wybrac
Disney - Rewelacyjna spacerówka - firmy Hauck (184881235) - Aukcje internetowe Allegro
TRAXX SPACERÓWKA 07 SUPER LEKKA HIT NA ALLEGRO (184423461) - Aukcje internetowe Allegro
Świat Dziecka :: Wózek Jet 6 firmy Hauck Group DISNEY Baby kolor Minnie Flower
Super Spacerówka TRAXX '07 Candy Plus PINK hauck (185468401) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK SPACEROWY BABYDREAMS WALKER GRATISY WYSY O (184724669) - Aukcje internetowe Allegro
ten ostatni to ostatecnośc bo ma największą wagę z tych wózków.......no i który???????
a może macie opinie na któryś?
Disney - Rewelacyjna spacerówka - firmy Hauck (184881235) - Aukcje internetowe Allegro
TRAXX SPACERÓWKA 07 SUPER LEKKA HIT NA ALLEGRO (184423461) - Aukcje internetowe Allegro
Świat Dziecka :: Wózek Jet 6 firmy Hauck Group DISNEY Baby kolor Minnie Flower
Super Spacerówka TRAXX '07 Candy Plus PINK hauck (185468401) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK SPACEROWY BABYDREAMS WALKER GRATISY WYSY O (184724669) - Aukcje internetowe Allegro
ten ostatni to ostatecnośc bo ma największą wagę z tych wózków.......no i który???????
a może macie opinie na któryś?
Dzustta, ja zdecydowanie wybieram ten pierwszy chyba dlatego, że z Kubusiem , ale kochana, ty tyle nie ogladaj bo się nigdy nie zdecydujesz. Ja tam wolę mieć mniejszy wybór, bo jak mam za duży to mogę sie rok zastanawiać a i tak ostatecznie nie bedę pewna czy dobrze wybieram
FISHER PRICE WESOLA PILECZKOWA ZYRAFA UCZY WSTAWAC (184590249) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie znlazłam, fajne co??
właśnie znlazłam, fajne co??
Dzustta ja postawiłabym na pierwszy, ma wszystko czego ja potrzebuje i do tego śliczny jest , widziałam go na żywo, prowadzi się bardo łagodnie, ja tez o nim myslałam jedyny minus to ten ogranicznik do 15kg
ale w tym drugim Trax tez jest wagowy ogranicznik i do tego nie ma pozycji całkowicie leżącej a to u mnie nie wchodzi w gre
w większosci wózków jest ten cholerny ogranicznik wagowy czy te 15 kg wystarczy czy bedzie trzeba kupic kolejny za rok
Dzustta powodzenia w wyborze, oj chyba łatwy nie będzie;-)
ale w tym drugim Trax tez jest wagowy ogranicznik i do tego nie ma pozycji całkowicie leżącej a to u mnie nie wchodzi w gre
w większosci wózków jest ten cholerny ogranicznik wagowy czy te 15 kg wystarczy czy bedzie trzeba kupic kolejny za rok
Dzustta powodzenia w wyborze, oj chyba łatwy nie będzie;-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Dziewczyny dzięki za pomoc bo wzięłam to pod uwagę i zamówiłam właśnie teraz ten pierwszy.......już nie moge sie doczekac jak go przyśła
Dzustta - gratuluje wyboru , fajowy wozeczek
Mada- ..ale przeciez dzieciaki w tym 2 roku ju tak bardzo na wadze nie przybieraja wiec spokojnie mysle , ze wystarczy na dluzej
Bedyta- zyrafa fajna
a nam wczoraj przyslali zabawki zamowione na babywalz ..takie klocki na druciku jak ma Julcia ( bardzo mi sie spodobaly) i piramidy z kockow drewnianych...pozniej wkleje zdjecie...mala wczoraj nie chcial isc sie kompac ( a to jej ulubione zajecie) tak byla zajeta
przyszly tez zabezpieczenia na stoly i do szuflad..cale szczescie bo dziecko za bardzo buszuje po domu
Mada- ..ale przeciez dzieciaki w tym 2 roku ju tak bardzo na wadze nie przybieraja wiec spokojnie mysle , ze wystarczy na dluzej
Bedyta- zyrafa fajna
a nam wczoraj przyslali zabawki zamowione na babywalz ..takie klocki na druciku jak ma Julcia ( bardzo mi sie spodobaly) i piramidy z kockow drewnianych...pozniej wkleje zdjecie...mala wczoraj nie chcial isc sie kompac ( a to jej ulubione zajecie) tak byla zajeta
przyszly tez zabezpieczenia na stoly i do szuflad..cale szczescie bo dziecko za bardzo buszuje po domu
reklama
Tak sobie liczę i moja na dzień dzisiejszy waży 10kg, przyjmując że max na miesiąc będzie przybierać 50dkg to 15 kg osiągnie jak będzie miała 1,5 roczku
a przyjmując min. 20dkg to będzie miała 2 latka z hakiem. więc powiedzcie co ja mam zrobić , jeżeli chce spacerówkę aby wystarczyła do 3 roku życia
znacie jakieś powyżej 15kg???, z moim szczęściem będzie kosztowała 2tysiące
a przyjmując min. 20dkg to będzie miała 2 latka z hakiem. więc powiedzcie co ja mam zrobić , jeżeli chce spacerówkę aby wystarczyła do 3 roku życia
znacie jakieś powyżej 15kg???, z moim szczęściem będzie kosztowała 2tysiące
Podziel się: