reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

Ja swojego widze rano przez 4-5 godizn i pozniej wraca okolo 23...:baffled:Nie bede narzekac,bo twardym trzeba byc;-).Czasami sie porycze,ale co zrobic...?:sorry2:

reklama
Ja mojego meza widze wieczorami tylko 2-3 godz. No i niecale weekendy. ALe to i tak lepiej niz ponad pol roku, kiedy niewidzielismy sie od kwietnia do wrzesnia z powodu jego pracy.

reklama
właściwie jestem już przyzwyczajona do Tomka wyjazdów.... czasami mi ciężko, ale ponarzekam, wyżale się i jest ok ;-)

ale Antek już powoli rozumie, że tata mu znika na kilka dni....
Tomek od jakiegoś już czasu wyjeżdza jak Antek śpi....

były już sytuacje, gdy Tomek przyszedł się z nami pożegnać i jak wyszedł to Antek przez kilka minut patrzył na drzwi i później się rozpłakał :-(
jak widzi Tomka ubranego w kurtkę też płacze :-(

myślałam, że Antek jest jeszcze zamały :-:)-:)-(

A jednak Antek wszystko rozumie

Do góry