reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

U nas jak w kalejdoskopie, zmienia sie wszystko w zastraszającym tempie...Raz dobrze, raz źle...ale źle nie znaczy juz okropnie..małe niedogadania i znowu zaczyna sie brak spędzania czasu na zabawy z Filipem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
To tak samo jak ja. Ale zauważyłam, ze nie sprawiają mi przyjemności "normalne" sklepy. Denerwuje mnie ile czasu trzeba poświęcić, żeby znaleźć to co mnie interesuje.

Ja też ostatnio nie przepadam za "normalnymi" zakupami. Szczególnie jak Małgosia zaczyna robić raban i trzeba się pośpieszyć.
Na Allegro spokojnie, przy kawce wybiorę to co mnie interesuje:tak:

ja chyba jestem tradycjonalistka bo tylko raz kupilam cos LAilusi z inetrenetu i teraz chyba kupie lozeczko turystyczne..poza tym nic....

A my ostatnio prawie wszystko kupujemy przez internet. Ubranka dla Milki i wszystko co niezbedne dla dziecka. A kiedy kupilismy mieszkanie (ale nie przez internet :-)) to caly sprzet AGD, materac do lozka i cos tam jeszcze (nie pamietam), tez kupowalismy przez internet.

A, przypomnialo mi sie, wczoraj moj malzonek kupil swieza choinke:-D:-D:-D:-D. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.

A, przypomnialo mi sie, wczoraj moj malzonek kupil swieza choinke:-D:-D:-D:-D. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.
Ale mam nadzieję, ze trzymasz ją na balkonie, a nie w mieszkaniu. I dobrze by było wsadzić ją do doniczki z ziemią Wilgoć sie lepiej utrzymuje.

reklama
Do góry