reklama
To tak samo jak ja. Ale zauważyłam, ze nie sprawiają mi przyjemności "normalne" sklepy. Denerwuje mnie ile czasu trzeba poświęcić, żeby znaleźć to co mnie interesuje.
Ja też ostatnio nie przepadam za "normalnymi" zakupami. Szczególnie jak Małgosia zaczyna robić raban i trzeba się pośpieszyć.
Na Allegro spokojnie, przy kawce wybiorę to co mnie interesuje
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A my ostatnio prawie wszystko kupujemy przez internet. Ubranka dla Milki i wszystko co niezbedne dla dziecka. A kiedy kupilismy mieszkanie (ale nie przez internet :-)) to caly sprzet AGD, materac do lozka i cos tam jeszcze (nie pamietam), tez kupowalismy przez internet.
karolina77
A, przypomnialo mi sie, wczoraj moj malzonek kupil swieza choinke. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
a my sprzedaliśmy:-)
Ale mam nadzieję, ze trzymasz ją na balkonie, a nie w mieszkaniu. I dobrze by było wsadzić ją do doniczki z ziemią Wilgoć sie lepiej utrzymuje.A, przypomnialo mi sie, wczoraj moj malzonek kupil swieza choinke. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.
karolina77
Ale mam nadzieję, ze trzymasz ją na balkonie, a nie w mieszkaniu. I dobrze by było wsadzić ją do doniczki z ziemią Wilgoć sie lepiej utrzymuje.
Pewnie ze jest na balkonie. A wilgoci tutaj nie brakuje, bo ciagle leje.
agusia9915
Matka wariatka
z czy tak sedostałam kwiatki :-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
no to super:-)tak se :-)
Podziel się: