reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kochani Tatusiowie

reklama
To dopiero jakie ode mnie spóźnione, ale najserdeczniejsze życzonka z okazji rocznicy ślubu Madziu!!!

A tak poza tym, to mój małżonek ostatnio tak mnie doprowadził do frustracji, że myslałam, ze go wyprowadze z domu...może sie wyżale jak czasu troche znajde..

dostałam piekna kwiaty od meza wczoraj
i widze ,ze nie tylko mi sie podobaja:wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:własnie susze 2 piloty ,komórke i 2 słuchawki od telefonu stacjonarnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój mąż jest rozbrajający...
zazwyczaj to on wsypuje do puszki mleko, (przesypujemy z kartonu Bebiko do puszki) jak robiłam mleko to przy nabieraniu zawsze mi podchodziła druga miarka w mleku...tak sie wkurzałam, bo gdzie nie ruszyłam miarką to przeszkoda...i wczoraj już sie zorientowałam, ze w środki jest nie jedna ale 6 miarek....:szok::szok::szok::szok: za każdym mleczkiem wrzucał też miarkę...normalnie myślałam, że pęknę ze śmiechu..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry