Morskawoda32
Fanka BB :)
Opowiem jak to u mnie wyglądało.Tyle, że te dzieci nie płakały jak mama wychodziła przez wyjściowe drzwi. I zostawały u nas same. A miały od 6 miesięcy do dwóch lat w tym okresie
Moja córka od mojego powrotu do pracy (miała wtedy 9 miesięcy) zostaje dwa i pół dnia z teściami i jeden z moim mężem. Od 6 miesiąca zostawiłam ja na dwie/trzy godziny z teściami (mieszkają osobno więc to były osobne wizyty). Na początku było źle, w sumie wszyscy byliśmy przerażeni jak to będzie bo mała głównie wtedy płakała. Az w 8 miesiącu przylecieliśmy do Polski, i podczas tego wyjazdu coś się stało ze córka radośnie bawiła się z rodzicami kiedy ja wyszłam z domu, rano mogłam ją zanieść do łóżka do rodziców a ja szłam na górę dospać. Po powrocie bez problemu zostawała z teściami.
Może zacznij syna do zostawania z dziadkami przyzwyczajać już teraz,będzie pewnie na początku ciężko, no ale jakoś się musi przyzwyczaić. A Ty będziesz miala trochę czasu dla siebie. No i dlaczego nie skorzystać z ostatnich miesiecy wolnego i na przykład jechać na wakacje? Zmiana otoczenia może dobrze zrobić.