reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba moj maz z tamtad tez pochodzi:-D a idealy istnieja????:-p

(...)
no to dobre:))):-D

wow jaki wamp z Ciebie :-D, dzieciaczki sliczne:tak:
co to za zgromadzenie u fryzjerów wszystkie??

cześć wszystkim, ja dopiero co do domu wpadłam od kiedy zawiozłam małą do przedszkola, mąż mnie zabrał na wycieczke do Grudziądza, super, tylko że nie dość że wyszłam z domu bez śniadania a na tej durnej A1 nawet stacji beznzynowej nie ma, to jeszcze w tym całym Grudziądzu nawet z samochodu nie wysiadłam, objazdówka totalna :wściekła/y: nie lubię to :wściekła/y: teraz już siedzimy w domu i się lenimy, na Zaspie mama dzwoniła ze wyszła z Lidla a tu grad, musiała czekać chyba z 15min przed sklepem zmarznięta bo tak waliło!! :szok: co za durna pogoda, niech się szybko to ciepło zrobi!!

Oleńka - witaj, Sierakowice moje klimaty, całe życie jeździłam na obozy do Kamienicy Królewskiej, najpierw jako dzieciak, potem jako opiekun, znam na pamięć te rejony :-D tak też poznałam faceta którego uważam za ideał mężczyzny, więc szczególnie miłe wspomnienia same :-D

Gosiaczek - będzie babiniec, mam w sobie drugą dziewuchę :)

Beatka - jak chcesz polecę Ci ekipę do malowania cekolowania itp. prac jak jeszcze nie masz, ale to na żywo jak coś, przypomnij mi jak zrobimy kolejny meeting!

dziewczyny help help help, omawiamy z S imiona i ni w pięć ni w dupe sie dogadać nie możemy, moja Nina odpadła z wielkim hukiem, zostały 4propozycje i nie możemy sie zdecydować, więc robie ranking: Maja, Dominika, Ada albo Milena, co sądzicie?

Nina bardzo ladne , szkoda , że nie zaakceptowal ...
Maja Ada mi sie najbardziej widzi
moze jak sie urodzi i otworzy oczeta:)

dostałam meska od Martynki , mala caly czas śpi, troche ulewała bo sie opiła wodami , a mamusia ma sie dobrze , choc troche obolala ..he he ciekawe dlaczego:-)jutro do domku

kelebek to jakis spacerk babyboomowy trza organizowac:):tak::blink:

reklama
wow, Ola, faktycznie, laska jesteś!

Ana - chyba tak właśnie będzie, że się urodzi, spojrze na nią to będę wiedziała...

ej a P zdążył? był przy porodzie w końcu? dobrze że obie czują się dobrze, jak Martyna wróci do domku to nam zda relację :)

melodie tak dokladnie:tak:

Mam babcię w Siemirowicach;p

hej , witam nowa koleżankę:)
Melodi chyba jak na Kartuzy, bardzo ladna mieścinka :0) bylam :))

W Kartuzach też mam babcię.
Toć to jeden rejon. Albo jedziesz przez Lębork albo przez Kartuzy. Ja preferuję przez Lębork.;)

Olenka19 ja tez siedze w domu i od dluzszego czasu bezskutecznie szukam pracy :angry: Mieszkam w Gdyni a konkretnie w Malym Kacku ktorego nie znosze bo kompletnie nic tu nie ma :-)

Ha! Ja mieszkam na Bernadowie;)) więc jesteśmy sąsiadkami;p

Oleńka nice nice, fajna sztuka z Ciebie ;-) dzieciaczki śliczne!
Dziubula ja to Dominika ( może dlatego,że psiapsióła Domi i taka fajowa, no i nasza Minka też i tak mi się bardzo dobrze kojarzy) ...
Ekipa to jest i po znajomości zrobią , tu już są położone tynki gipsowe tylko trzeba ściany odkurzyć , ewentualnie coś wygładzić i malować. Dzięki za pamięć , no i dawaj do mnie w weekendzior jak się będziesz nudzić, w pon jadę do Any to może nie dasz małej do przedszkola i razem się wybierzemy???

pewnie , że MOGE MOGE DZIUBA:):tak:

Dam znac czy wizyta u dentysty bedzie bo dopiero jutro mam konsultacje i bede wiedziala co dalej , oki :0)

Oki oki, tylko ja później we wt.i śr już nie dam rady, czwartek ewentualnie ale muszę zapolować na jakieś fajne szpilki do kiecki i też nie wiem czy mi czwartek zostanie i pt...

Oki oki, tylko ja później we wt.i śr już nie dam rady, czwartek ewentualnie ale muszę zapolować na jakieś fajne szpilki do kiecki i też nie wiem czy mi czwartek zostanie i pt...

spoko jakos godzine ustawie w pn , żeby nie kolidowalo , wiec w pn bo tak to widze , że się nie stykniemy , autkiem ? bo oddalabym chodzik , maly juz nie potzrebuje

reklama
Ana ja na spacerek to zawsze chetna :tak:

Co do imion, to jesli moge wtracic swoje zdanie, ja uwielbiam imie Milenka. Nawet myslalam ze gdybym kiedys miala coreczke to tak bym jej dala na imie.

Olenka fajne fotki... dzieciaczki slodkie a z ciebie niezla laska ;-)

Melodie no patrz, to rzut beretem mamy do siebie :tak:

Do góry