no to dobre))dziuba moj maz z tamtad tez pochodzi a idealy istnieja????
(...)
wow jaki wamp z Ciebie , dzieciaczki sliczne
co to za zgromadzenie u fryzjerów wszystkie??
cześć wszystkim, ja dopiero co do domu wpadłam od kiedy zawiozłam małą do przedszkola, mąż mnie zabrał na wycieczke do Grudziądza, super, tylko że nie dość że wyszłam z domu bez śniadania a na tej durnej A1 nawet stacji beznzynowej nie ma, to jeszcze w tym całym Grudziądzu nawet z samochodu nie wysiadłam, objazdówka totalna nie lubię to teraz już siedzimy w domu i się lenimy, na Zaspie mama dzwoniła ze wyszła z Lidla a tu grad, musiała czekać chyba z 15min przed sklepem zmarznięta bo tak waliło!! co za durna pogoda, niech się szybko to ciepło zrobi!!
Oleńka - witaj, Sierakowice moje klimaty, całe życie jeździłam na obozy do Kamienicy Królewskiej, najpierw jako dzieciak, potem jako opiekun, znam na pamięć te rejony tak też poznałam faceta którego uważam za ideał mężczyzny, więc szczególnie miłe wspomnienia same
Gosiaczek - będzie babiniec, mam w sobie drugą dziewuchę
Beatka - jak chcesz polecę Ci ekipę do malowania cekolowania itp. prac jak jeszcze nie masz, ale to na żywo jak coś, przypomnij mi jak zrobimy kolejny meeting!
dziewczyny help help help, omawiamy z S imiona i ni w pięć ni w dupe sie dogadać nie możemy, moja Nina odpadła z wielkim hukiem, zostały 4propozycje i nie możemy sie zdecydować, więc robie ranking: Maja, Dominika, Ada albo Milena, co sądzicie?
Nina bardzo ladne , szkoda , że nie zaakceptowal ...
Maja Ada mi sie najbardziej widzi
moze jak sie urodzi i otworzy oczeta
dostałam meska od Martynki , mala caly czas śpi, troche ulewała bo sie opiła wodami , a mamusia ma sie dobrze , choc troche obolala ..he he ciekawe dlaczego:-)jutro do domku
kelebek to jakis spacerk babyboomowy trza organizowac