reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
witam.

czy moglabym do was przylaczyc???
z trojmiasta nie jestem, no ale gdzies musze sie dokoptowac:-D

Witaj, ja też w sumie już nie jestem z trójmiasta bo od 4 lat mieszkam w Przywidzu no ale pochodzę z Gdańska.

Martynka- Wielkie gratulacje!!!!!! Śliczna Niuńka!!!!

Dziuba- a no jestem, jestem, a i Ty widzę że z brzusiem jesteś, super!!!! Będzie druga dziewczynka czy synuś tym razem???

Ostatnia edycja:
Witajcie, nareszcie znalazłam chwilę by usiąść do komputera.
Na początku

wielkie GRATULACJE dla Martynki i Roksanki

167ngit.jpg

:-)Roksanko dużo śpij by mamusia mogła wypocząć, szybkiego powrotu ze szpitala do domku, zdrówka dla Malutkiej i dużo pociechy dla Rodziców

oleńka19 witaj

Mamy tyle roboty na działce że ledwo żyję:-(, mamy 2 tyg na przygotowanie terenu pod trawnik a jeszcze wymyśliliśmy sobie siatkę przeciw kretom.
Od wczoraj do niedzieli przerwa w pracach ziemnych. Ja muszę wyczyścić rabatkę za paznokciami :baffled:do niedzieli, odwiedzić fryzjera i kosmetyczkę (jadę na komunię) a M. musiał odpocząć fizycznie bo dziś gra koncert w Uchu w Gdyni i boi się że mu ręka wysiądzie ze zmęczenia.

Mam wolny wieczór więc poczytam i nadrobię, uściski:-)

gosiaczek ja mieszkalam w egiertowie:tak: ale sie wyprowadzilam do sierakowic.

dzieki za przyjecie:-D

to moze powiem cos o sobie, jestem mloda mama dwoji dzieci, parki,:-D i jestem rok po slubie,wiec swierzynka:-D

melodie tak dokladnie:tak:

a powiedzcie mi co porabiacie, zebym was troche poznala, bo ja siedze w domu z dziecmi a w wekendy studiuje zarzadzanie3 w Gdyni. za 1,5 miesiaca mam obrone:szok:

reklama
Do góry