reklama
Alex.
Wdrożona(y)
witam.
czy moglabym do was przylaczyc???
z trojmiasta nie jestem, no ale gdzies musze sie dokoptowac
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
witam.
Witaj, ja też w sumie już nie jestem z trójmiasta bo od 4 lat mieszkam w Przywidzu no ale pochodzę z Gdańska.
Martynka- Wielkie gratulacje!!!!!! Śliczna Niuńka!!!!
Dziuba- a no jestem, jestem, a i Ty widzę że z brzusiem jesteś, super!!!! Będzie druga dziewczynka czy synuś tym razem???
Ostatnia edycja:
Witajcie, nareszcie znalazłam chwilę by usiąść do komputera.
Na początku
Mamy tyle roboty na działce że ledwo żyję:-(, mamy 2 tyg na przygotowanie terenu pod trawnik a jeszcze wymyśliliśmy sobie siatkę przeciw kretom.
Od wczoraj do niedzieli przerwa w pracach ziemnych. Ja muszę wyczyścić rabatkę za paznokciami do niedzieli, odwiedzić fryzjera i kosmetyczkę (jadę na komunię) a M. musiał odpocząć fizycznie bo dziś gra koncert w Uchu w Gdyni i boi się że mu ręka wysiądzie ze zmęczenia.
Mam wolny wieczór więc poczytam i nadrobię, uściski:-)
Na początku
wielkie GRATULACJE dla Martynki i Roksanki
oleńka19 witaj:-)Roksanko dużo śpij by mamusia mogła wypocząć, szybkiego powrotu ze szpitala do domku, zdrówka dla Malutkiej i dużo pociechy dla Rodziców
Mamy tyle roboty na działce że ledwo żyję:-(, mamy 2 tyg na przygotowanie terenu pod trawnik a jeszcze wymyśliliśmy sobie siatkę przeciw kretom.
Od wczoraj do niedzieli przerwa w pracach ziemnych. Ja muszę wyczyścić rabatkę za paznokciami do niedzieli, odwiedzić fryzjera i kosmetyczkę (jadę na komunię) a M. musiał odpocząć fizycznie bo dziś gra koncert w Uchu w Gdyni i boi się że mu ręka wysiądzie ze zmęczenia.
Mam wolny wieczór więc poczytam i nadrobię, uściski:-)
Alex.
Wdrożona(y)
gosiaczek ja mieszkalam w egiertowie ale sie wyprowadzilam do sierakowic.
dzieki za przyjecie
to moze powiem cos o sobie, jestem mloda mama dwoji dzieci, parki, i jestem rok po slubie,wiec swierzynka
dzieki za przyjecie
to moze powiem cos o sobie, jestem mloda mama dwoji dzieci, parki, i jestem rok po slubie,wiec swierzynka
witam.
Witaj;p
Sierakowice koło Siemirowic, Lęborka itd?
Alex.
Wdrożona(y)
melodie tak dokladnie
a powiedzcie mi co porabiacie, zebym was troche poznala, bo ja siedze w domu z dziecmi a w wekendy studiuje zarzadzanie3 w Gdyni. za 1,5 miesiaca mam obrone
a powiedzcie mi co porabiacie, zebym was troche poznala, bo ja siedze w domu z dziecmi a w wekendy studiuje zarzadzanie3 w Gdyni. za 1,5 miesiaca mam obrone
reklama
Podziel się: