reklama
Alex.
Wdrożona(y)
dzieki dziewczyny, ale ta fotka juz chwile jest wiec teraz inaczej troche wygladam, trosszke sie przytylu ale delikatnie
szkoda ze nikogo tu odemnie nie ma...z checia bym wyskoczyla na jakis spacerek
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Hej
Emka, no to poważna sprawa ta komunia, no właśnie pokaż swoją kreację.
Dziś M do pracy już pojechał, dziewczyny jeszcze śpią ale Emilia zaraz chyba wstanie i zabieramy się za malowanie Jej pokoju.
Pan do ogrodzenia będzie o 9.00 więc dziś znów pracowity dzień przed nami.
Emka, no to poważna sprawa ta komunia, no właśnie pokaż swoją kreację.
Dziś M do pracy już pojechał, dziewczyny jeszcze śpią ale Emilia zaraz chyba wstanie i zabieramy się za malowanie Jej pokoju.
Pan do ogrodzenia będzie o 9.00 więc dziś znów pracowity dzień przed nami.
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Beatka cokolwiek włożysz będziesz laska
Natalia - 1. Maja 2. Dominika 3. Milenka 4. Ada - to mój ranking Jak tam brzusio rośnie? Kiedy nasze session? Wiesz żeby było widać brzusio ale żebyś jeszcze nie była napuchnięta.
Oleńka - ja wiele lat w Bytowie mieszkałam. Ładniutkie masz dzieci.
Wczoraj mi zrobili totalną marchewę na głowie, czekam aż się troszkę zmyje bo za ostro. I to chyba ostatni raz jak ruda jestem, to nie moje klimaty Wracam do brązów.
Całą noc śniła mi się jazda autem i to chyba były koszmary bo obudziłam sie całą rozdygotana, nie mogłam dojść do siebie. Kupię sobie dziś coś na uspokojenie żeby w poniedziałek myśleć na trzeźwo, bo coś widzę że co egzamin to gorzej przeżywam. A dziś godzinka jazdy dla przypomnienia.
Natalia - 1. Maja 2. Dominika 3. Milenka 4. Ada - to mój ranking Jak tam brzusio rośnie? Kiedy nasze session? Wiesz żeby było widać brzusio ale żebyś jeszcze nie była napuchnięta.
Oleńka - ja wiele lat w Bytowie mieszkałam. Ładniutkie masz dzieci.
Wczoraj mi zrobili totalną marchewę na głowie, czekam aż się troszkę zmyje bo za ostro. I to chyba ostatni raz jak ruda jestem, to nie moje klimaty Wracam do brązów.
Całą noc śniła mi się jazda autem i to chyba były koszmary bo obudziłam sie całą rozdygotana, nie mogłam dojść do siebie. Kupię sobie dziś coś na uspokojenie żeby w poniedziałek myśleć na trzeźwo, bo coś widzę że co egzamin to gorzej przeżywam. A dziś godzinka jazdy dla przypomnienia.
Iza ;-)dziękuję za komplement. Te sny to stresior, ale weź ten egzam. na zimno, już wiesz co Ciebie czeka więc duży oddech i luzik będzie dobrze , zobaczysz!
A kolorek na włoskach masz najmodniejszy! myślę,że bardzo dobrze wyglądasz ale jak się lepiej czujesz w brązach to wiesz- 3 godzinki i jesteś czekoladka mi bardzo bardzo się podobasz w jasnych ...
Kiecka z kolekcji Marka Jacobsa
do niej kupię jakieś jasne szpilki (jakieś piaskowe).
Dziś wyprzedaże, zobaczcie co może nas czekać:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Piatkowe-wyprzedaze-zablokuja-miasto-n47676.html
A kolorek na włoskach masz najmodniejszy! myślę,że bardzo dobrze wyglądasz ale jak się lepiej czujesz w brązach to wiesz- 3 godzinki i jesteś czekoladka mi bardzo bardzo się podobasz w jasnych ...
Kiecka z kolekcji Marka Jacobsa
do niej kupię jakieś jasne szpilki (jakieś piaskowe).
Dziś wyprzedaże, zobaczcie co może nas czekać:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Piatkowe-wyprzedaze-zablokuja-miasto-n47676.html
Ostatnia edycja:
kurde no, S zobaczył sam tytuł i mówi że nie jedziemy tam, dupa dupa dupa, sama jade!!!!!!!!! jeszcze jakiś pan sie wypowiada w tym artykule ze mieszka na Chełmie i do domu szedł pieszo i co w tym strasznego? dla zdrowia i kondycji, ładna pogoda, można iść!! jadę po małą do przedszkola, S chce sprzątać piwnicę (w dupie z nim, robi to co drugi dzień a wygląda tam tak że wejść nie idzie!!), a my jadim zaszaleć
zapomniałam sie Wam pochwalić ze mąż kupił mi zestaw garów, jakiejś niemieckiej firmy WMF, będziem teraz próbować chyba taki prezent przedurodzinowy, dzis dołożę do tego buty i zaliczone!
Iza - jak to kiedy session, kiedy zakwitną maki w Sobieszewie!!!!!! porywam Cie wtedy na plażę i na pole makowe niestety moja Tyśka też chce się dokoptować do zdjęć, więc będzie z intruzem, fajnie by było gdyby S też sie dał namówić, ale z nim to ciężko
emka - cudna!!!!! chcę ją dostać w spadku, może być nawet za 50lat!!!!!! cholera Marc Jacobs, musiała kosztować fortune!
zapomniałam sie Wam pochwalić ze mąż kupił mi zestaw garów, jakiejś niemieckiej firmy WMF, będziem teraz próbować chyba taki prezent przedurodzinowy, dzis dołożę do tego buty i zaliczone!
Iza - jak to kiedy session, kiedy zakwitną maki w Sobieszewie!!!!!! porywam Cie wtedy na plażę i na pole makowe niestety moja Tyśka też chce się dokoptować do zdjęć, więc będzie z intruzem, fajnie by było gdyby S też sie dał namówić, ale z nim to ciężko
emka - cudna!!!!! chcę ją dostać w spadku, może być nawet za 50lat!!!!!! cholera Marc Jacobs, musiała kosztować fortune!
reklama
Ana ja na spacerek to zawsze chetna
Co do imion, to jesli moge wtracic swoje zdanie, ja uwielbiam imie Milenka. Nawet myslalam ze gdybym kiedys miala coreczke to tak bym jej dala na imie.
Melodie no patrz, to rzut beretem mamy do siebie
No tez mówię, że sąsiadki;p
Mi się podobają imiona które szerszej grupie społecznej się nie podobają. Np. Nina, Felicja a dla chłopca Amadeusz. Tym razem (pierwszym póki co) poszłam na kompromis i tak powstał Adam.
Przedstawiam Adasia:
To się jeszcze zobaczy;p Ja bardzo często jeżdżę do babci.. ostatnio rzadziej ale GENERALNIE często;p Dam znać jak będę nadciągać w tamte rejony.
Gdzie studiujesz zarządzanie?
edit: Myślicie, że skrzywdziłabym dziecko nadając imię z mojej grupy imion podobających się wąskiej grupie społecznej?
Ostatnia edycja:
Podziel się: