damayanti
Fanka BB :)
Hello
Pozdrowionka dla Amelki z okazji jedenastomiesięcznicy
Ale fajnie, że nareszcie jest lato. Z wrażenia to normalnie chwilami nie wiem, jak Kinge i siebie na dwór ubierać
Kingusi przebił się wreszcie, po dwóch miesiącach ostrego ślinotoku, ząbek na górze. Biedna, katarek ma od tego zeba i chyba ja tam strasznie boli, bo ciągle paluszkami grzebie - albo zgrzyta sobiwe dolnymi ząbkami o swój nowy górny
keterek - udanej wyprawy!
Pozdrowionka dla Amelki z okazji jedenastomiesięcznicy
Ale fajnie, że nareszcie jest lato. Z wrażenia to normalnie chwilami nie wiem, jak Kinge i siebie na dwór ubierać
Kingusi przebił się wreszcie, po dwóch miesiącach ostrego ślinotoku, ząbek na górze. Biedna, katarek ma od tego zeba i chyba ja tam strasznie boli, bo ciągle paluszkami grzebie - albo zgrzyta sobiwe dolnymi ząbkami o swój nowy górny
To chyba taki fajny wiek naszych maliszków, jak się z dzidź takie małe ludzie robią. Kinga też lubi się pochwalic, jak ładnie tany tany robi . I spiewa nieraz, jak w sklepie w kolejce stoimyikpi pisze:łTeraz Majka jest momentami taka zabawna, że wszyscy mają bekę jak podryguje do jakiś melodyjek albo z wielkim zapałem bawi się w a-kuku zarzucając sobie co chwilę pieluchę na głowę ;D Teraz to już taki malutki kumaty człowieczek z poczuciem humoru, zainteresowaniami i również co jakiś czas humorkami. Fajne jest to, jak się jej coś pokazuje i Majka próbuje to naśladować. Jak jeszcze zacznie gadać to w ogóle będzie śmiesznie ;D
keterek - udanej wyprawy!