reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ej ja nie umiem tego suwaczka ruszyc :mad: Pogrzebie jutro- moze sie uda a jak nie, to brat mi zrobi, ale dopiero w poniedzialek, bo egzaminy ma 2 i nerwa do tego :p

Ja jestem od poniedzialku free i obliguje za spotkaniem z dziecmi i na babski wieczor. Kurcze nie bylam juz, ze ho ho.... Bardzo bardzo chetnie sie wyrwe!!!

Bede miala troszke wolnego to zdjecia z roczku powklejam, a teraz ide spac z rozsadku, bo rano ciezko bedzie tylek podniesc ;D A jutro mam wolne ;) Dobrze nie miec wychowawstwa :p

reklama
a QQ :)

Zrobilo sie gorąco, parno, duszno.. błeee..
Ale ale.. ja z nowiną! Nasza fasolka to juz nie fasolka! Poważny bąbelek teraz! bylismy wczoraj na usg u dr Zinkiewicza :) Dzidzia ma 4,66 cm :) machala do nas rączkami, nożkami.. ogólnie baaardzo ruchliwa jest :) to chyba po tacie ;) Sluchaliśmy bicia serduszka..
Kurcze ale przeżycie!

pozdrawiam :)

Już jutro wakacje !!! ;D ;D ;D
Buziaczki dla Juleczki z okazji ostatniej przedroczkowej miesięcznicy :)
Abeja, piękna nowina! To super przeżycie, jak z fasoleczki robi się laleczka, ja miałam takie usg dzień przed sylwestrem 2004... ale to zleciało... az mi się na wspominki ciążowe zebrało ;)

Duszno i parno u nas też, wczoraj była burza i nie było w związku z tym ani tv, ani netu. Kinga całą burzę przespała, nic jej nie ruszało ;) Za to dziś w nocy po 3 siadała w łóżeczku - tak gorąco było, że nie mogła spać. A już sie doczekać nie mogę, jak ją na plażę zabiorę, piasek będziemy badać i morze oglądać i dotykać. Jak myślicie, utrzyma się taka pogoda do poniedziałku chociaż??

a jeszcze w sprawie spotkania - to ja proponuję któregoś dnia po południu, żeby mamy pracujące dały radę ;) No a poza tym, teraz koło południa bywa niezły piekarnik. Tylko koniecznie trzeba wybrać taki dzień, kiedy nie będzie deszczu w prognozach :p

ło matko, nie zaglądałam od czwartku, a tu praktycznie nic się nie działo :(
Chyba jak zrobiło się lato, to wszystkie powyjeżdzałyście albo tyle czasu spędzacie na dworze, że nie chce się Wam odpalać wieczorem kompa :p
My w piątek pojechaliśmy do moich rodziców. Mama obchodziła imieniny, więc w sobotę była impreza. Maja na początku była zestresowana tyloma nowymi twarzami, ale potem się wyluzowała i zabawiała towarzystwo. Teraz Majka jest momentami taka zabawna, że wszyscy mają bekę jak podryguje do jakiś melodyjek albo z wielkim zapałem bawi się w a-kuku zarzucając sobie co chwilę pieluchę na głowę ;D Teraz to już taki malutki kumaty człowieczek z poczuciem humoru, zainteresowaniami i również co jakiś czas humorkami. Fajne jest to, jak się jej coś pokazuje i Majka próbuje to naśladować. Jak jeszcze zacznie gadać to w ogóle będzie śmiesznie ;D
A ja powoli zaczynam odliczac dni do mojego urlopu - w połowie lipca będziemy mieli tydzień wolnego. Jedziemy do gospodarstwa agroturystycznego w okolicach Łeby. Mam nadzieję, że pogoda będzie ok i w ogóle że będzie fajnie :laugh:

O rany! Ale tu pusto...

Piekna pogoda za oknem, zaraz wyruszamy na spacerek.
Jutro chcemy tramwajem wodnym poplynac na Hel- mam tylko nadzieje, ze nie bedzie padac ::)

Dziewczyny odezwijcie sie, bo nasz watek niedlugo wskoczy na druga strone :(

Chwila nieuwagi i moje dzicko wylalo mi kawe... na szczescie przestudzona... Ide go przebrac.

reklama
Hejka wszytskim :)
Nie ma czasu zagladac, bo ledwo wróce z pracy to mala sie zajmuje, a jak mam wolne to siostra okupuje kompa i nie mam jak sie dostać :mad:
Gorąco strasznie się zrobiło :p :p

Widze że spotkanko się szykuje, może uda mi się zalapac i was poznać :D

Do góry