reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ej ja nie umiem tego suwaczka ruszyc :mad: Pogrzebie jutro- moze sie uda a jak nie, to brat mi zrobi, ale dopiero w poniedzialek, bo egzaminy ma 2 i nerwa do tego :p

Ja jestem od poniedzialku free i obliguje za spotkaniem z dziecmi i na babski wieczor. Kurcze nie bylam juz, ze ho ho.... Bardzo bardzo chetnie sie wyrwe!!!

Bede miala troszke wolnego to zdjecia z roczku powklejam, a teraz ide spac z rozsadku, bo rano ciezko bedzie tylek podniesc ;D A jutro mam wolne ;) Dobrze nie miec wychowawstwa :p

reklama
a QQ :)

Zrobilo sie gorąco, parno, duszno.. błeee..
Ale ale.. ja z nowiną! Nasza fasolka to juz nie fasolka! Poważny bąbelek teraz! bylismy wczoraj na usg u dr Zinkiewicza :) Dzidzia ma 4,66 cm :) machala do nas rączkami, nożkami.. ogólnie baaardzo ruchliwa jest :) to chyba po tacie ;) Sluchaliśmy bicia serduszka..
Kurcze ale przeżycie!

pozdrawiam :)

Już jutro wakacje !!! ;D ;D ;D
Buziaczki dla Juleczki z okazji ostatniej przedroczkowej miesięcznicy :)
Abeja, piękna nowina! To super przeżycie, jak z fasoleczki robi się laleczka, ja miałam takie usg dzień przed sylwestrem 2004... ale to zleciało... az mi się na wspominki ciążowe zebrało ;)

Duszno i parno u nas też, wczoraj była burza i nie było w związku z tym ani tv, ani netu. Kinga całą burzę przespała, nic jej nie ruszało ;) Za to dziś w nocy po 3 siadała w łóżeczku - tak gorąco było, że nie mogła spać. A już sie doczekać nie mogę, jak ją na plażę zabiorę, piasek będziemy badać i morze oglądać i dotykać. Jak myślicie, utrzyma się taka pogoda do poniedziałku chociaż??

a jeszcze w sprawie spotkania - to ja proponuję któregoś dnia po południu, żeby mamy pracujące dały radę ;) No a poza tym, teraz koło południa bywa niezły piekarnik. Tylko koniecznie trzeba wybrać taki dzień, kiedy nie będzie deszczu w prognozach :p

ło matko, nie zaglądałam od czwartku, a tu praktycznie nic się nie działo :(
Chyba jak zrobiło się lato, to wszystkie powyjeżdzałyście albo tyle czasu spędzacie na dworze, że nie chce się Wam odpalać wieczorem kompa :p
My w piątek pojechaliśmy do moich rodziców. Mama obchodziła imieniny, więc w sobotę była impreza. Maja na początku była zestresowana tyloma nowymi twarzami, ale potem się wyluzowała i zabawiała towarzystwo. Teraz Majka jest momentami taka zabawna, że wszyscy mają bekę jak podryguje do jakiś melodyjek albo z wielkim zapałem bawi się w a-kuku zarzucając sobie co chwilę pieluchę na głowę ;D Teraz to już taki malutki kumaty człowieczek z poczuciem humoru, zainteresowaniami i również co jakiś czas humorkami. Fajne jest to, jak się jej coś pokazuje i Majka próbuje to naśladować. Jak jeszcze zacznie gadać to w ogóle będzie śmiesznie ;D
A ja powoli zaczynam odliczac dni do mojego urlopu - w połowie lipca będziemy mieli tydzień wolnego. Jedziemy do gospodarstwa agroturystycznego w okolicach Łeby. Mam nadzieję, że pogoda będzie ok i w ogóle że będzie fajnie :laugh:

O rany! Ale tu pusto...

Piekna pogoda za oknem, zaraz wyruszamy na spacerek.
Jutro chcemy tramwajem wodnym poplynac na Hel- mam tylko nadzieje, ze nie bedzie padac ::)

Dziewczyny odezwijcie sie, bo nasz watek niedlugo wskoczy na druga strone :(

Chwila nieuwagi i moje dzicko wylalo mi kawe... na szczescie przestudzona... Ide go przebrac.

reklama
Hejka wszytskim :)
Nie ma czasu zagladac, bo ledwo wróce z pracy to mala sie zajmuje, a jak mam wolne to siostra okupuje kompa i nie mam jak sie dostać :mad:
Gorąco strasznie się zrobiło :p :p

Widze że spotkanko się szykuje, może uda mi się zalapac i was poznać :D

Do góry