reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no pogoda dziś rzeczywiście niesamowita. Nie wiem ile razy dziś lało. A w międzyczasie słońce. W Sopocie tak przywalił dziś piorun, że aż uszy bolały.
A ja dziś sobie poprawiłam humor wizytą fryzjera :p Byłam znowu u Szymona. Fajny ten gościu. Nic się nie pyta tylko obcina i już. Fajnie, bo obciął inaczej niż poprzednio. Ciekawe na ile wizyt starczy mu inwencji ;D

reklama
ikpi pisze:
no pogoda dziś rzeczywiście niesamowita. Nie wiem ile razy dziś lało. A w międzyczasie słońce. W Sopocie tak przywalił dziś piorun, że aż uszy bolały.
A ja dziś sobie poprawiłam humor wizytą  fryzjera  :p Byłam znowu u Szymona. Fajny ten gościu. Nic się nie pyta tylko obcina i już. Fajnie, bo obciął inaczej niż poprzednio. Ciekawe na ile wizyt starczy mu inwencji  ;D

ja byłam ostatnio w salonie u Szymona a strzygła mnie pani Agnieszka i kurde dała ciała :( grzywkę mi tak wychytoliła, że wyglądam jak 1/2 d... zza krzaka :( i kolor też nie bardzo.... iiiiiiiiiiiiiiiiii tam :mad: :mad: :mad: :mad:
następnym razem muszę się umówić chyba do samego mistrzunia hehe

Eda, no toż to obligatoryjnie trzeba do maestro się umawiać. Lepiej poczekać parę dni na wolny termin niż dać się jakieś babie wytrzebic ;) A Szymon istotnie fajny jest dlatego, ze nie pyta tylko działa hej :laugh:
Ewa, jesteś gdzieś tu jeszcze?? Pewnie szalejesz na wojażach egzotycznych ;) To szczepienie po roczku, to od razu na drugi dzień trzeba, czy jak??
Aniu_K, pozdrawiamy Was bardzo ciepło, choć nie upalnie, żeby nie pogorszać :)

No i z lekka spóźnione życzonka dla 11-miesięcznicy Julmonstera!!! :laugh: Zdrówka i równowagi złapanej życzymy my :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Hej babeczki!

Koniec roku szkolnego za pasem i co za tym idzie... WAKACJE!!!! Juz sie nie moge doczekac!!! Moze zoorganizujemy jakies spotkanko jak bedzie ladna pogoda, bo to co sie teraz z nia dzieje... slonce, deszcz, burza, slonce, wiatr... Zupelnie nie wiem jak malego ubierac?

Sluchajcie stanal mi suwaczek  :mad: Czy wiecie moze co trzeba zrobic by go popchnac do przodu? Czy musze na nowo instalowac? A nie umiem... Help me!

Keterek, instalujesz raczej od nowa co by dobrnął do drugich urodzin. Kilknij na swój suwak i na stronie ustaw, co trzeba,czyli taaadaaa: drugie urodzinki!
Spotkania omawianie czas zacząć! :laugh:

Keterek musisz nowy ściągnąć dla 2 latka,to nie jest wielka sztuka,wybierasz suwaczek,datę urodzin,potem kopiujesz ten adres do swoich ustawień osobistych.To tak w skrócie,jak troszkę przy tym posiedzisz to dojdziesz do tego na pewno!!! Ja jestem za spotkaniem,może w przyszłym tygodniu?

Słuchajcie,no a co z naszą imprezką bez dzieci? Czekałyśmy na wiosnę,mamy już lato,a tu cisza? Trzeba wreszcie coś ustalić,w końcu jest co opijać,większość już nie cycoli,roczki za pasem lub po,okazjii jest wiele  ;D  Dwie Anie będą mieć wakacje.

Juleczko wszystkiego najlepszego,dużo efektywnego ruchu fizycznego!

agula pisze:
Eda, no toż to obligatoryjnie trzeba do maestro się umawiać. Lepiej poczekać parę dni na wolny termin niż dać się jakieś babie wytrzebic  ;) A Szymon istotnie fajny jest dlatego, ze nie pyta tylko działa hej  :laugh:
Ewa, jesteś gdzieś tu jeszcze?? Pewnie szalejesz na wojażach egzotycznych  ;) To szczepienie po roczku, to od razu na drugi dzień trzeba, czy jak??
Aniu_K, pozdrawiamy Was bardzo ciepło, choć nie upalnie, żeby nie pogorszać  :)

No i z lekka spóźnione życzonka dla 11-miesięcznicy Julmonstera!!! :laugh: Zdrówka i równowagi złapanej życzymy my  :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

a dziękujemy kochana, dziękujemy !!!!! ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

już za minutkę, już za momencik będziemy świętować roczki hihi

a ja dziś odebrałam praweczko taadaaaaaaaaaaaaaaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

i mam pierwszą rundkę z Milskiego do domku za sobą :):):):)
wszyscy jesteśmy cali i zdrowi :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p :p

Cześć babeczki!

Uff, ale duszno dziś było. I pogoda taka zmienna, że szok.

Widzę, że się wam dziewczyny na wspominki zebrało. Ja też ciągle ostatnio myślę, jak to było rok temu. Upały były straszne, chciałam juz urodzić, termin miałam na 12 lipca, a dobrnęłam aż do 27 lipca. Czas juz mi się wtedy tak dłużył, a teraz zleciał prawie roczek.

Olka, właśnie!!! Miałysmy iśc na spotkanie bez dzieci. Ja się piszę, tylko chyba musimy się streścić z tym umawianiem, bo niedługo wszyscy się porozjeżdżaja na wakacje i tak doczekamy jesieni.

My również przesyłamy wielkie buziaki dla Juleczki z okazji 11 miesięcznicy.

Edyta, jeszcze raz wielkie gratulacje.

Od nas również gratulacje dla Julki z okazji kolejnych małych urodzinek :)
No i gratuluję pierwszej jazdy jako pełnoprawny kierowca :) Fajnie, no nie? ;D
A propos fryzjera, to Szymon od przyszłego tygodnia idzie na 2 tygodnie urlopu, więc jakby któraś z Was się wybierała, to raczej nie teraz. A któraś z babeczek tam pracujących rzuciła wczoraj pracę i Szymon wkurzony, że mu taki numer wycięła przed jego urlopem. Ale nie wiem, czy miała na imię Agnieszka, czy jakoś inaczej.

reklama
dzięki wielkie za gratulacje i dla Julki i dla mnie :):):)

a z tą laską to możliwe, że to Agnieszka, bo mi cos mówiła, że szykuje jej się praca gdzieś za granicą hehe, może się zdecydowała :)

Do góry